Gėlių Vazonai, Apdailos Vonios Kambarys, Valgomasis, Kambarys, Gėlių Dekoracija Dekoracija Namuose Augalai Puošmena Augalų Su Vazonas

€8.72

-24%

€11.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ledų sienos, juoda širdies plakatas, suaugusiųjų sūpynės baby, vazonas vienuolis, vestuvių stalo centerpieces gėlių kelių švino kamuolys, maifan akmens puodą, geležinis žmogus piniginės, vestuvių stalo gėlių puošmena, gėlių kamuolys, augalų puodą lentynos, vestuvių stalo puošmena kristalų stendas.

Aprašymas:

1. Dirbtinis Hydrangea Vazoninių Augalų , gerai padaryta ir vibrantly spalvos, labai tikroviškas, gyvas ir ryškus, pareikšti žalia gyvenimo, ir šviežumo į savo namus.

2. Dirbtinis hydrangea gėlės su keramikos vazonas yra Puikus dekoravimo miegamasis, svetainė, vonios kambarys, virtuvė, balkonas, spinta, namai ir sodo, biuro, kavos namuose .ir t.t

3. Jokio blukimo, išlaiko šviežią ir beveik visą laiką.

4.Sodas,virtuvė, palangės, valgomasis stalas, kiemo, teritorijos, vestuves , gimtadieniai, Valentino Diena užpildyti savo širdies, su malonumu.

5.Nereikia apdailos ir laistymo žmonėms, kurie turi įtempto grafiko arba tačiau norite mėgautis perpildyta žalumos, office, konferencijų salė, kaip stalo augalų ar grindų augalai.Techniniai Duomenys: Vardas, Pavardė:Dirbtinis Hydrangea Vazoninių Augalų

Aukštis:14.5 cm

Aukštis vazonas:7cm

Apačioje skersmuo:8.8 cm

Proga:Vestuvių Namų Šaliai Dekoro

Skaičius Gėlės:5 vnt

Medžiaga gėlių:Šilko

Medžiaga vazonas:Keramika

Spalvos: Žalia/Rožinė/Balta/Mėlyna

Pakuotės Svoris:300g

Pakuotės:1X vazoninių augalų su butelis

Pakuotė:

1 x Modeliavimas hydrangea vazoninių augalų su butelis

Pastaba: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2.Padaryti iš natūralių medžiagų, defektų ir dydis skiriasi negalima išvengti. 3. Gavęs prekes, jis bus geras po trumpo laiko saulėje arba karšto oro plaukų džiovintuvas

Apie shippment

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas .

Aukštis 14.5 cm
Spalvos Žalia/Rožinė/Balta/Mėlyna
Prekės Pavadinimas DarjingB
Tipas hydrangea
Medžiaga Šilko
Skaičius Gėlės 5 vnt
Apačioje skersmuo 8.8 cm
Pakuotės Svoris 300g
Pavadinimas Dirbtinis Hydrangea Vazoninių Augalų
Pakuotė 1X vazoninių augalų su butelis
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Aukštis vazonas 7cm
Medžiaga, iš gėlių Šilko
gėlių stilius Gėlių Bonsai
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Gėlė
Medžiaga vazonas keramika
Proga šalis, Vestuvių Namų Šaliai Dekoro

Panašūs produktai