2021 Rožinė Satino Vakarinę Suknelę Vieną Petį-Line Blizgučiais Granulių Rankovių Valymo Traukinio Klostyti Oficialią Vestuvių Svečiai Promenadzie Suknelė Nauja

€73.51

-40%

€122.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skaistalai suknelė, rožinė satino suknelė deimantas, šukuosena indijos, suknelė china, amerikos indėnų suknelė, skaistalai suknelė, suknelė blizgučiai, linijos prom dress, dulkių rožinė satino suknelė, ryškiai rožinės spalvos satino suknelė.

Vienos briaunos ir vienas deimantas yra kruopščiai išsiuvinėtas su viena dygsnio ir viena gija Naudoti importuoti aukštos klasės audiniai, kurie yra daugiau nei tris kartus brangiau nei vietiniai Tiesiog pagerinti prasme lygumas Naudoti aukščiausios kokybės karoliukai Tiesiog pagerinti sparkle, Naudokite pasaulyje garsių prekės užtrauktuką Tik siekiant pagerinti patvarumą, mes manome, Kad trumpalaikis staigmena ateina iš kruopščiai drožyba kiekviena smulkmena Tai ne tik suknelė, tai nesenstantis kūrinys.

Jei jums reikia padaryti užsakymą suknelę, prašome siųsti mums matavimo sąrašą veiksmus: 1.Krūtinė =___cm 2.Juosmens =___3 cm.Klubų =___4 cm.Juosmens iki grindų su batelius =___5 cm.Ilgis=___cm( Pečių ant Grindų su kulnais) 6.Aukštis =___ cm (iš viršaus į galvos ant grindų su avalynė) 7.Ilgis rankoves ir Armhole .

Gražiausių suknelės reikia labiausiai prabangus papuošalas.

Nemokami dovanos išskirtinį juvelyrikos

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Jntprojektai.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pavedimu).Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Jntprojektai.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 2 iki 6 darbo dienų .

Grąžinimo Politika

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo , galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 7 dienas pristatytas dienos.

Beveik visi produktai gali būti grąžintas, išskyrus užsakymą tie.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų išsiųsto suknelė atgal!Mes jums grąžinti informacija.

Atsiliepimai

1.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą ir 5-žvaigždučių DSR mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

2.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes tikimės, kad jūs susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums mažai atsiliepimų, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

3.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Jntprojektai.lt pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas .

Tikrasis Vaizdai Taip
Built-in Liemenėlė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Siluetas A-LINE
Medžiaga MIKROPLUOŠTO
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Talėja Natūralus
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Traukinys Valymo Traukinio
Prekės Pavadinimas XCL Herojė
Mados Elementas Backless
Rankovės Stilius Vieną Petį
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Proga Oficialus Vakaras
Apdaila Appliques, Siuvinėjimo, Nėriniai, Ruched, Blizgučiais, klostyti
Iškirpte Vieną Petį
Modelio Numeris ED
Audinio Tipas SATIN

Panašūs produktai