Pasaulinę "HUAWEI" Žiūrėti GT2 GT 2 Smartwatch Širdies ritmo Tracker Smart Watch Paramos GPS Vyras Sport Tracker SmartWatch "Android", "IOS"

€117.88

-30%

€168.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, vyras žiūrėti, 70mai xiaomi, ary laikrodžiai, vienas plius žiūrėti, "huawei" išmaniųjų žiūrėti, garbė, vyrai žiūrėti, smarwatch, ilgai huawei tinka žiūrėti.

"HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2 yra įrengtos Huawei 's savo-sukurta LiteOS žiūrėti operacinė sistema, viduje įrengta su "Huawei" Kirin A1, BT / WS dual-mode 5.1 nešiojami chip, labai integruotas ir lengvai įsigyti dizainas, multi-core veiksmingą rašymo, sporto, muzikos, smart, širdies ritmą, miego aptikimo ir kt Multi-sensor veikimas pasiekiamas mažesnėmis energijos sąnaudomis.Tipiškas naudoti scena gali trukti 2 savaites.Priekinis perjungiklis yra 1.39-colių spalvotas OLED HD jutiklinis ekranas su rezoliucija 454 × 454. 3D išlenkti ratukas sukurtas perlas apdorojimo technologija turi Suvynioti į keramikos bezel, jei yra pagamintas iš 316L nerūdijančio plieno, kuris yra puikios kokybės.Funkciškai, HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 vis dar turi įprastinių funkcijų, pavyzdžiui, naudotis stebėjimo, miego stebėjimo, širdies ritmo monitoringo, TruRelax slėgio šeimininkė ir mobiliojo pranešimą stumti.Be garsiakalbių ir mikrofonų, ji palaiko "Bluetooth" ryšio funkciją, todėl jums nereikia praleisti bet svarbų ryšį.Taip pat gali saugoti 200 ~ 500 muzikos gabalus atskirai.Jis gali būti naudojamas vien tik su "Bluetooth" ausines. 15 rūšių sporto režimas yra visiškai nustatytas.Jis palaiko GPS / BeiDou multi-palydovinė navigacija, protingas bendradarbiavimas, greičiau ir tiksliau, padėties.Pridėti asmens kraujo deguonies įsotinimo matuoti, tikrinti kraujo deguonies vertė su savimi, suvokti savo kūno pokyčius

Pagrindinis Šešių Funkcijų

Likti Touch "Dėka" Bluetooth skambinimo funkcija, HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2, galite skambinti arba atsiliepti į skambučius tuo metu, sporto arba, kai jūsų rankos būna užimtos.Visada palaikyti ryšį su savo šeima ar draugais.

Muzikos Atkūrimo Gražus ne, tvirtas viduje.HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 galima įrašyti iki 500 songs3 ir lengvai sujungti su savo "HUAWEI" FreeBuds 3. Jūs galite mėgautis muzika iš savo mėgstamiausių sąrašą be telefono, kai veikia ar bėgiojimas. * Prieinamumas gali skirtis atsižvelgiant į regionų ir reikalauja HUAWEI/Garbės Telefoną,, parama "HUAWEI" Muzikos versija 12.11.7.X arba daugiau.Muzikos palaiko mp3 ir LC-AAC formatus.Ši funkcija yra palaikoma "iOS".

Deguonies Prisotinimo Nustatymo

Kraujo deguonies įsotinimo (SpO2) yra vienas iš svarbiausių gyvybinių požymių, kad gali atspindėti deguonies kūno."HUAWEI" ŽIŪRĖTI GT 2 remia pavienių laiko SpO2 lygio matavimo, padėti jums nustatyti deguonies lygio kraujyje, kada ir kur jums reikia.

Geriau Miegoti Stebėsenos Su "HUAWEI" TruSleep™ 2.0, savo HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 gali moksliškai susekti ir diagnozuoti 6 pasitaikančių miego klausimais, teikiant pasiūlymus dėl geresnio poilsio.Ir, o jūs miego, žiūrėti stebi jūsų širdies ritmas, analizuoja savo kvėpavimą ir apdovanojimai taškų į bendrą jūsų miego kokybę.

Išleidimo Jūsų Streso Visos dienos streso stebėsenos, visą dieną rūpintis savo sveikata, HUAWEI TruRelax™.Kvėpavimo mokymas (PROGRAMOS pabaiga) išskiria streso ir reguliuoja valstybės reikiamu laiku.

Visą Dieną Veiklos Stebėjimą

Seka jūsų sporto pažangą visą dieną, kaip jūsų žingsnis skaičius, sudegintas kalorijas, kiek kartų jūs atsistoti, ir laikotarpiai, nuo vidutinio iki didelio intensyvumo veikla.

Kasdieninio Gyvenimo Funkcijų, Šis laikrodis suteikia naują lygį patogumui remiant pranešimus, SMS žinutes, el. Pašto, Kalendoriaus ir kitų socialinės žiniasklaidos programas.Taip pat galite naudoti kitų funkcijų, pavyzdžiui, Oras, Žadintuvas, Laikmatis, Chronometras, Žibintuvėlį ir Rasti Mano Telefoną.

Revoliucinis Sprendimas Galios HUAWEI ŽIŪRĖTI GT serija yra visada tyrinėti ribas smart watch baterija.Su "HUAWEI" save išsivysčiusioms nešiojami chip Kirin A1, dual-chip dizainas ir pažangios energijos taupymo technologija, ji tarnauja jums, dieną ir naktį iki 2 savaičių.

Tikslios Padėties nustatymo Sistema, palaikanti GPS ir GLONASS palydovinės padėties nustatymo sistemos, HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 suteikia jums tikslią ir greičiau padėties nustatymo paslaugas.Po žygis arba užbaigti maratoną, jums tiksliai žinoti, kur esate ir savo pažangą dėl takas.

Realaus laiko Stebėsenos Heartrate

"HUAWEI" TruSeen™ dabar yra patobulinta versija 3.5 suteikti daugiau efektyvių ir tiksli realiuoju laiku, asmens matuoti savo širdies ritmą.Kartu su pažangios PG širdies ritmo algoritmas, jis stebi jūsų širdies ritmas per visą dieną, net ir tada, kai miega.

Plaukimo Širdies ritmo Monitoringo Dėka atsparus vandeniui 5ATM funkcijos, HUAWEI ŽIŪRĖTI GT 2 galite stebėti savo širdies ritmą, kol jūs esate swimming2 taip pat SWOLF, atstumą, sudegintas kalorijas ir greitį * širdies ritmo metu maudytis gali skirtis priklausomai nuo daugelio veiksnių, tokių kaip vandens srauto ir plaukimo insultas.Išmatuoti duomenys yra nuoroda tik.

Judėjimo Tipas elektroninis
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
RAM 128MB
sistema Android OS
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
GPS Taip
SIM Kortelės Prieinamos No
Grupė Nuimamas Taip
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Sportas
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, LENKŲ, Portugalų, Turkų, Italijos, Prancūzų, Vokiečių, Norvegų, Korėjiečių, Japonų, Ukrainos, Hebrajų, Olandų, Arabų, Indonezijos, Graikų
Sertifikavimo CE
Baterija Nuimamas No
Bylos Medžiaga Anglies Pluošto
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis 46mm
Galinio Vaizdo Kamera Nėra
Tipas Dėl Riešo
Tinklo Režimas Nėra
Atsparus Vandeniui Klasė Profesinės Vandeniui
Ekrano Formos Round
Funkcija Passometer, Fitness Tracker, Miego Tracker, Nuotaika Tracker, Pranešimo Priminimas, Skambučių Priminimas, Atsiliepti Į Skambutį, Tiesioginis Pranešimas
ROM 2GB
Mechanizmas No
Juostos Medžiaga audimas
CPU Model Kirin A1
Prekės Pavadinimas "Huawei"
PROCESORIAUS Gamintojas "qualcomm"
Baterijos Talpa >450mAh
Kelis Ratukus Taip

Panašūs produktai