Saulės Šviesa 30W 3 Spalvų Pasikeitė Saulės Patalpų Lemputė su Nuotolinio Valdymo Pritemdomi Saulės Svirnas Šviesos Patalpose Namas,Stoginė

€53.05

-29%

€75.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempa lauko saulės, namo numeris lauko, sistema, cosplay kiki, sodo paukštidę, lg motherboard, sienos šviesos namuose, sola sodo žibintai, lempa led saulės, saulės pannel 30w.

【Lengvas Montavimas & Smart Nuotolinio Valdymo】saulės šviesos, patalpų, namų, kuriuose įrengta " smart nuotolinio valdymo pultu, apšvietimo laikas ir ryškumą galima nustatyti, su nuotolinio valdymo pulteliu.Taip pat ateina su 5m ilgio ištraukiamas laidas, kad ji tiek lauko & patalpų įrengimas.

【Super-šviesus & ilgalaikį šviesos】ryškumas saulės svirnas šviesa gali pasiekti iki 1000 Liumenų kai visiškai įkrautas ir darbas per 10hrs su 100% ryškumas. 30W Ryškiai, bet ne apakinti ir akių apsauga.

【nulio elektros energijos poreikį ištisus metus】saulės baterija užtikrina, kad jai nereikia elektros energijos, ne visi.Pinigai, išsaugotas per metus gali net nusipirkti naują mobilųjį telefoną!

【Specialios Punktas】 :baterijos, saulės lubų lempa yra sumontuoti lubų lempa, o ne saulės baterijomis, o tai reiškia, kad jis gali būti įjungiamas, net jei nėra saulės skydas prijungtas kai ji yra pilnai įkrauta!

Galia:30W

Spalva:Šaltai Whtie(6500K),Šiltai Balta(3000K),Natūralus Baltas(4000K),pakeisti nuotolinio valdymo

Kabelio Ilgis:5M

Baterijos Talpa:10000mah

Krovimo Trukmė : 6-8 Val.

Naudojant Laikas : Kai visiškai įkrautas, jis gali būti naudojamas ilgiau nei 12 valandų

Dydis: Šviesos:34*3.7 cm Saulės Skydelis:35*28*1.3 cm

Svoris:2KG

pakuotės:

1*Lubų Šviesos

1*Saulės Skydelis

1*Nuotolinio Valdymo

Prekės Pavadinimas EDIMRAY
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Maitinimo Šaltinis Saulės

Panašūs produktai