Saulės LED Sodo Puošmena Šviesos Lauko Vejos Lempa Su Jutiklis Ir Vandeniui Lemputės Kelią Ir Gatvės

€3.26

-34%

€5.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempa lauko saulės, lemputė saulės, lauko žibintas, sodo led saulės, IP65, sodo lempos, led saulės, lempos street, lempa led saulės, lempa lauko sienos, potvynių led.

Savybės:

1. Gražus: Elegantiškas sukurta tuščiavidurių raižyti shell, šie žibintai pridėti žavinga ir žavinga švyti į savo kelius.Ryškumas šviesos yra apie 2 liumenų, ji gali būti gana ryškus, tačiau minkštas maišymo tyliai naktį.Geras pasirinkimas jūsų sodas, kiemelis, veja ar kiemo puošmena.

2. Saulės Energijos ir Energijos Taupymo: įmontuota saulės kolektorių bus automatiškai įkrauti per dieną ir šviesos bus įjungti automatiškai, kai yra tamsu.Kiekvienas šviesos turi 400 mAh Ni-MH įkraunamos AAA baterijos įtraukti, kad galite pateikti 6 iki 8 valandų apšvietimo po visą mokestį per dieną

3. Aukštos kokybės: skirtas naudoti lauko sąlygomis, žibintai yra pagaminti su aukščiausios kokybės plastiko ir atsparus vandeniui, saulės skydelis, kad atlaikytų elementai.

4. Lengva įdiegti: Jokių įrankių ar laidai reikalingi.Imti kuolo iš būsto kūno ir įdiegti ją į apačią, būsto kūno, įjunkite jungiklį pagal saulės skydelis, tada įdėkite atsižvelgiant į purią žemę.Jungiklis turi būti įjungtas pirmą kartą, šviesos automatiškai įjungti naktį ir išjungti auštant.

5. Atsparus vandeniui: Niekada nerimauti kišti lietaus, sniego ar šalnų, jie gali dirbti įprastai kiekvieną sezoną.

Aprašymas:

Tai saulės, šviesos, yra patvarus ir lengvai įdiegti.Ji labai tinka sodo apšvietimas.

Techniniai duomenys:

Apsaugos lygis: IP55

Šviesos šaltinio tipas: led

Nominali galia: 0.1 W

Įtampa: 1.2 V

Saulės laikas: 8h

Matmenys: 180*70*70mm

Spalva: Juoda

Pakuotė:

1 komplektas * Saulės Šviesa

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Prekės Pavadinimas ICOCO
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris Matmenys
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas ATOSTOGŲ
Sertifikavimo BMK

Panašūs produktai