Scherzo falso scherzo Bandymo di gravidanza semper positivo-scherzo pratico scherzo falso Bandymo di gravidanza inganni amici " scherzo

€2.59

-4%

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max plokštės europa.

Pranešk apie netikrą Išdaiga, Pokštas Nėštumo Testą Visada Teigiamas - April Fool ' s Day Praktinių Pokštas, Išdaiga, Kamštukas, Klaidingai Pregancy Testo Rinkinys, 2 Pak Rožinė

Išdaiga Nėštumo Testas, kuris Atrodo tikras Pagaminti pagal aukščiausio tiekėjas, ir tai yra geras pasirinkimas kaip pokštas, išdaiga žaislas jūsų draugai, puiki pokštus suaugusiems !

Teigiami tyrimų Rezultatai Kiekvieną Kartą - Tiesiog mirkymas patarimas tai pranešk apie netikrą nėštumą testas vandens iš čiaupo, ir jums turėti teigiamą nėštumo testą!

Atrodo Viršų Pirmaujančių - Profesionaliai suprojektuotas pakuotėje, sandariai bandymus, tai pranešk apie netikrą nėštumo testo juostelės pokštus suaugusiems padaryti taip, niekas negali pasakyti, tai nėra tikra!

Puikus Išdaiga Bet kokia Proga - Puiki, pokštas, išdaiga žaisti dėl šeimos ir draugų, bet atostogų vakarėlyje ar šventės!

Išdaiga Atsakingai, Nes šio bandymo tikslas-taip įtikinamai, prašome elgtis atsakingai su publika esate puoštis su šio padirbtų išdaiga nėštumo testą !

Pakuotės Turinys: 1PC (Juoda + Rožinė)

Temos Filmų ir TV
Modelio Numeris dažų stovo
Rekomenduojame Amžius Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
Matmenys S
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Merginos
Medžiaga Derva
Baterija A
Sertifikavimo CE, TAŠKAS, EAC, AAA, FCC, MPT, GMP, ROHS, TGA, UL, KC, PSE, EEĮ atliekos, Nėra
Įspėjimas dot tapyba

Panašūs produktai