Krokodilo Dantys Žaislai Žaidimas Krokodilas Kandžioja Pirštą Žaidimas Žaislai Šalies Prekių Krokodilas Stomatologu Žaidimai Vaikams

€5.53

-45%

€10.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krokodilas stomatologas žaislas, joke teeth, dirbtiniai dantys juokinga, fizika žaislas, gyvūnų kalba žaislas, hipopotamas, vabzdžių žaislai katėms, gumos vabzdžių žaislai, kasti žaislas, žaislas piramidė.

FUNKCIJA

【Juokingas Pokštas Žaislas】: žaislas suteikia geras žaidimas visai šeimai, draugų ar kolegų, tai gali būti pokštas žaislas, skirtas greitai reaguoti bandymai. 【Smagiai】: Vaikai gali naudoti šį žaislą, smagiai su šeimos nariais, draugais ir klasiokais.Įdomus žaislai vaikams ir suaugusiems, suteikti daugiau malonumo savo šeimos. 【Aukštos Kokybės Medžiaga】: Tai kandžioja pirštą žaislas yra pagamintas iš ABS plastiko, ne baterija reikia, tinka ir vaikams virš 3 metų amžiaus. 【Šeimos Žaidimas】: Šis žaislas yra puikus, kad rankų judesių koordinavimą, tėvų-vaikų bendravimą, plėtoti interesus vaikams. 【Puiki Dovana】: Puikus savo vaikams kaip gimtadienio dovana, Kalėdų dovanos, kalėdų dovanos; geras partneris jūsų kelionę, tai gali du žmonės ar daugiau, žaisti žaidimus, Jis tinka visų rūšių proga, tokių kaip šalis, klasiokai žaisti po klasės susitikimo su savo draugu.

Sertifikavimo CE
Plastiko Tipas ABS
Temos Gyvūnai
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Gyvūnai Šunys

Panašūs produktai