Kaukolės Kaulų Automatinis Oro Kondicionierius Lizdo Apdaila Kaukolė Kvepalai Įrašą Oro Gaiviklis Automobilių Tuyere Kvepalų Automobilių Ornamentu Didmeninės

€3.35

-30%

€4.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro gaiviklis auto, labele kvepalai kvepalai, kvepalų, dekoro kaukolė, si kvepalai kvepalai, rover bakas, klounas kailis, oro gaivumą automobilį, meksikos tatuiruotės kaukolė, žuvų bakas oro siurblys skimmer.

Aprašymas:

1. Mielas Automobilio Ventiliacijos Apdaila: Šio automobilio ventiliacijos ornamentas yra cute ir dekoratyviniai puikiai savo automobilį, vidaus apdailos, ir tai padarys jūsų automobilis kitoks.

2. Automobilių Oro Gaiviklis: mielas kaukolė oro angos įrašus papuošti savo automobilį ir savo kambarį, ir ji taip pat turi funkciją, aromaterapija, valyti oro į savo automobilį ir kambarys(naudoti oro gaiviklių).Puiki dovana kaukolė mėgėjams.

3. Puikus Kokybės Medžiaga: Kaukolė Automobilio Oro Gaiviklis yra lengva įdiegti, automobilių oro angos papuošti savo automobilį.Apdailos šio oro angos ornamentas yra puikūs, ir jis yra pagamintas iš dervos medžiaga, tvirtos ir ilgaamžės.

4. Ideali Dovana: Šis oro gaiviklis ventiliacijos klipas yra nuostabus dovana jūsų šeimos nariams, draugams, kambariokų, kolegoms ir daugiau.Ir jis tinka įvairių festivalių ir ne vieną kartą, ir tai yra taip pat gera dovanų idėja gimtadienio, Kalėdų, housewarming, gimtadienis ir naujieji Metai.Graži dovana naujų automobilių pirkėjams.

5. Ką Jūs Gausite: 2 aromaterapija papuošalai, 1 pakelis aromaterapija tablečių.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Oro Angos Įrašą Pakabukai

Medžiaga: Sintetinės dervos

Pakuotė:

2 x Automobilių Oro Angos Įrašą Pakabukai

2 x Aromaterapija Tablečių

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas /
Tipas /
Medžiaga sintetinės dervos
Elemento Tipas Oro Gaiviklis
Parama Didmeninė, Dropshipping
Specialios Funkcijos Automobilių Oro Gaiviklis
Prekės Tomas /
Pavadinimas Automobilių Oro Angos Įrašą Pakabukai

Panašūs produktai