Naujas stilius Šiek tiek Velnias Bandomojo Automobilio Oro Gaiviklis kvepalai Automobilių Interjero Kvepalai Įrašą Kvepalų Ornamentu Automobilių AccessoriesNew

€7.95

-31%

€11.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: purtiy oro automobilių, karinės pilotas priedai, automobilių gaiviklis, stiprus automobilių gaiviklis, pilotas priedai mens, automobilių gaiviklis ar, profesionalus automobilių gaiviklis, oro auto, oro, oro humidifi.

Ypatybė:

1.100% brand new ir aukštos kokybės.

2. Pagerbti fantazijos "Plaukioja", su cool formos šiek tiek velnias ir retro lėktuvo elementai, nostalgiškas romantika, kietas ir įdomus nauja interpretacija.Ji atitinka funkciją, difuzijos ir gali būti pasukti padidinti įdomus.

3. Aromatas yra perpildyta ir kvapas yra aštrus.Oro išleidimo diskai sraigto smūgis kvepalų, kad visi kampai automobilio.

4. Augalų natūralūs prieskoniai, sveikas ir gardus.Naudoti eterinius aliejus kvapnios tablečių (PE), kad difuzinis kvepalų, kurių pokyčiai greitai, yra saugūs naudoti, ir trunka ilgą laiką.

specifikacija:

Tipas: Šiek tiek Velnias Automobilių aromaterapija

Smilkalų laikiklis medžiaga: ABS

Dydis: 62*60*53mm

Naudojimo laikas: 40-60 dienų

kiekis: 1

pakavimo sąrašas:

1 x automobilių aromaterapija

1 x Vandenyno Kvapnios Žetonų

1 x Kelnas Lustas

Naudojimo instrukcijos:

A: Atskleisti viršutinį dangtį produktas

B: atodūsio organizme

C: Įdėkite kvepalų į oro išleidimo automobilio

pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 5mm klaida.Prieš jums pasiūlymą, įsitikinkite, kad jūs don ' t mind.

2. Dėl apšvietimo efektai, ekrano ryškumas, kontrastas parametrus ir t. t., čia gali būti tam tikrų spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir tikrąjį objektą!

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Oro Gaiviklis

Panašūs produktai