Šaudymas iš lanko 60" Takedown Medžioklės Lošti Lankas ir Strėlė Rinkinys Suaugusiems Praktikos Konkurse Lanką Rinkinys su 6pcs Stiklo pluošto Strėlės

€103.15

-30%

€147.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šaudymas iš lanko lanką, stiklo pluošto lankai, derliaus junxing, kamufliažas baldakimu, namų langai su stiklo lankas, takedown lošti lankas atveju, lankas ilf, lankas ir strėlės, surinkti lanką bambuko, rodyklių.

Toparchery Lošti Lankas Medžioklės Šaudymo Iš Lanko Laivapriekio Šaudymo Lauko Lankas

【Itin Galingas Lankas ir strėlės Suaugusiems】 Šio medžioklės mediniai lošti lankas buvo specialiai sukurta ir atnaujinta iš TOPARCHERY, stovo buvo renovuotas, sujungiančią keletą natūraliai gaunami mišką laminavimas technologiją siekiant sukurti ryškus lankas.

【Specifikaciją, Šaudymas iš lanko, Demontavimo Lošti Lankas】Bendras ilgis: 60", ilgis eilutė: 57".Petnešomis Aukštis: 7-8 ", Tempimo Svoris (kg.): 30-50lbs.

【Puikių rezultatų】 lankai greitis yra didelis, turi labai tiksli kulka ir lengva piešti.Rodyklių skristi ne labai būtų atlikti sklandžiai ir skristi visiškai blazingly greitai, tinka beveik visų medžiotojų lankininkų praktikos taiklumas.Tai yra labai smagu, ir labai atsipalaiduoti, jūs galite šaudyti ilgiau, be daug nuovargio.

【Aukštos Kokybės Medžiaga】Bow string, pagamintas iš aukštos kokybės natūralios padangų linija, subtilesnis ir patvarus, užapvalintais kraštais ir bauda baigė medinė rankena, kurią kostiumas pradedantiesiems ir profesionaliems šaulys.dizainą dešiniarankiams šaulys, puikiai tinka lauko konkurencijos medžioklės lavinimo fotografavimo tikslinių praktiką sporto žaidimai.

【Lošti Lankas komplektą Įeina】1 vnt Demontavimo Lošti lankas, 6 vnt. Stiklo pluošto Strėlės, 1 vnt string sliencer, 1 vnt Rankos Guard, 1 vnt Rankų apsaugą, 1 vnt Bowstringer Priemonė, 1 vnt Rodyklių Atveju.

lankas ilgis 152cm
Tipas Svogūnai ir Rodyklę
Pavadinimas Lošti Lankas
Kilmės KN(Kilmės)
tempimo svoris 30-50Ibs
Amžius >8 Metų
Svoris 1kg

Panašūs produktai