NIKA ŠAUDYMAS iš lanko N3 Lošti Lankas Galūnės Pažangos Serija su nedideliais BULL LOGO Anglies Pluošto Galūnių Atkreipti Svoris-24-44 kg NAUJI

€235.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz450f skaičius.

Aprašymas:

Galūnių ilgis: 68" @25H

Lygiosios svoris: 32LBS - 44LBS @25H

Medžiaga: 55% anglies pluošto kiekis

Įranga: standartinis ILF compatiable

Savybės:

Nika Šaudymas iš lanko Pažangos Serijos Anglies Pluošto Galūnių yra visi-anglies galūnių, kad daugiau stora, nei tipiškas laminuotos galūnių.Ji sukurta siekiant būti greitai ir susigrąžinti iš daug kadrų.svoriai.

Sukurtas Kreivė aplinką, kurioje saugoma daugiau energijos ir suteikia 4% greičio padidėjimas (apie 8 kadrų per sekundę, tolygus 3# įgyti 40#).Kreivė profilis suteikia galūnes, kad būtų sklandžiai, mažai vibracijos, ir greitesnis, kurie yra puiki fotografavimo ilgus atstumus su mažesnės poundage.

Matoma supintas anglies ir monolitinis struktūra siūlo sukimo stabilumo pranašesnis laminuotos galūnių.Jos technologija užtikrina galūnių nebus tvist ir nesikeičia oro sąlygų.

Pagrindinė struktūra yra pagaminti iš ištisinių anglies ir stiklo, kuris yra atsakingas už "flex" pasipriešinimo, didelio patvarumo ir vibracijos slopinimo sistema.Siauras galūnės baigiasi, ir kietos anglies patarimai buvo sumažinti, padidinti greitį.

Tinka visas standartines ILF tipo.Tai yra geras pasirinkimas lankininkai, kurie planuoja šaudyti dideliais atstumais su šviesos lygiosiomis.

Paketą, Įskaitant:

1 Pora N3 Lankas Galūnės su Buliaus Logotipas

Prekės Pavadinimas ELONG LAUKO
Medžiaga 55% Carbon Fiber Content
Modelio Numeris N3
galūnių ilgis 68" @25H
Detalės Standartinis ILF Compatiable
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas BowLimbs
Amžius >8 Metų
tempimo svoris 24LBS - 46LBS @25H

Panašūs produktai