Veido Vaza Dovana Amatų Papuošalai Abstraktus Žmogaus Veido Nesudegusių Keramikos Žmogaus Veido Organų Darbalaukio vazos apdaila

€3.09

-37%

€4.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaza veidas, vaisių ornamentu, keramikos veido vaza, dekoro vaza, veido dažai, šiuolaikinės staltiesė, vaza su veido, apvali staltiesė, fono helovinas, žemėlapis.

Antraštinė dalis .aukštis { height: 800px; } .aukštis-item{ height:400px; } .font-item{ font-size:16px; } @žiniasklaidos ekrane ir (max-plotis:414px){ html,body { width: 100%; } .aukštis { height: 400px; } .aukštis-item{ height:200px; } .font-item{ font-size:12px; } }

$USD 13.4

$USD 2.71

$USD 3.97

$USD 11.04

$USD 1.11

$USD 2.61

Funkcijos: 1. Unikalių Augalai: novatoriška ausų ir nosies dizainas suteikia elegancijos jūsų namams ir sodas.

2. Dovanos Augalų Mylėtojai: mielas gėlių vazonai yra puikus atostogų dovana draugams ar šeimos, kurie mėgsta sodinti augalai.

3. Platus Panaudojimas: be sodinti augalus, ji taip pat turi saugojimo galimybes, pavyzdžiui, kosmetikos šepetėlių laikymo ir virtuvės indai saugykla, kuri yra labai gera saugyklos baseine.

4. Paspaudę Dirvožemio ir Vazoninių Augalų: tuščia stogo ploto galima lengvai įdėti dirvožemio vaza, ar įrašyti maža plastiko, užpildyta puodą su savo mėgstamą lapų, kad ji yra visiškai asmenybę ir leidžia jums susisiekti su gamta.

5. Šiuolaikinis Stilius: Šis akį traukiantis, patvarus ir šviesiai žalia augalų puodą yra geras temą pradėti, nesvarbu, kur jis yra, jis yra unikalus embellishment jūsų namų puošybai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Veido Bruožai Vaza

Medžiaga: keramika

Pakavimo Sąrašas:

Vaza*1

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Regioninės Funkcija Europa
Temos Žmonės

Panašūs produktai