Demonas Akių Judesių Sienos Dervos Amatų Ornamentu Kūrybos Statulos Gotikos Skulptūra Figūrėlės Papuošalai Wall Mount Pub Lauko Dekoras

€5.60

-44%

€10.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro kaukolė, sculptur, hummingbird feeder, statula, skulptūra, kurtas, marmuro freskos, sidabro baltos spalvos perukas, 3d freskos skulptūra, derva skulptūra, witchi.

Aprašymas:

Prie sienos tvirtinamas Demonas Akis Ranka savo kambarį ir papuošti savo kambarį, pavyzdžiui, stalas, staliukas, spinta, lentyna, valgomasis stalas, staliukas.

Juoda ragana rankų derva medžiaga, mitinės apdaila, ji sukuria paslaptingą nuotaiką jūsų kambaryje.Gali būti naudojamas kaip sienos pakaba lengvas, kaip pagrindinis ar papuošalų.

Unikalus ragana vertus, yra priedas prie vidinės ar lauko ploto.Kurti baisi atmosfera šie namai ir pridėti siaubo, kad jūsų namas, troba, miegamojo, sode, verandoje ar terasoje su šiuo creepy ragana ranka.

Pridėti stebuklinga į savo kambarį, ji sukuria paslaptingą nuotaiką jūsų kambaryje.Ragana rankose yra už sienos, durys, langai, stalai, slaptus kambarius, dvasios namai, barai, skaitikliai, sodas, etapai ir daugelyje kitų vietų, kur jūs norite sukurti creepy atmosferą savo Helovinas.

Puikus dekoro elementas, skirtas kambarį, sienų, baras, klubas, baras, miegamasis, virtuvė, rūsys, salė, fojė, valgomasis, vonios, vidaus, išorės, vidaus, išorės, buveinė ir modernus, namų dekoro.

Specifikacija:

Medžiaga: Derva

Spalva: Juoda

Dydis: 13.5x21.5cm/5.31x8.46 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Dervos Statula, Sienų Dekoras

dydis 13.5x21.5cm
Montavimas Prie Sienos Tvirtinamas
Medžiaga Derva
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Tema Demonas Letena Akis
Spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Savybės Kabinti
Regioninės Funkcija Europa
Tipas derva skulptūra

Panašūs produktai