Mini Bluetooth 5.1 laikmatis, Nuotolinio Valdymo Mygtuką, Belaidis Valdiklis Smart Piršto Žiedą, Nešiojami Prietaisai Telefono

€5.41

-30%

€7.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bluetooth nuotolinio užrakto, messi plakatas, push up apatinis trikotažas moterims, nfc žiedas smart, "bluetooth" mygtuką, remot, i8 klaviatūra, zte telefono mygtuką, komandų tv, ratų "bluetooth" valdiklį.

1. [Bluetooth nuotolinio valdymo laikmatis] Bluetooth nuotolinio valdymo laikmatis gali realizuoti tolimojo nuotolinio valdymo fotografuoti, ir jūs neturite jaudintis dėl to, kad sunku fotografuoti, bet daugiau.Jūs galite reguliuoti kampą, ir tada paspauskite Bluetooth nuotolinio valdymo fotografuoti, tai labai patogu.

2. [stilius, dizainas] tai yra Bluetooth nuotolinio valdymo laikmatis, kuris taip pat yra žiedas.Jūs galite dėvėti jį pirštu.Tai labai lengvas ir patogus nešiotis.Tai labai patogu valdyti, reguliuoti kampas, paspauskite ir šaudyti.

3. [ultra ilgas darbo laikas] built-in 30mah ličio baterijos gali veikti nuolat 8 valandas, ir nuolat veikiant budėjimo režimu laikas gali pasiekti 100 valandų.Tuo pačiu metu, ji gali būti papildytos be sudėtingų baterijos pakeitimo.

4. [paprastas eksploatavimas] veikimas yra labai paprastas, rašysenos atidaryti mobilųjį telefoną prijungti "Bluetooth", tada pareguliuokite mobiliojo telefono kamera, tai geriausia, spauskite mygtuką "Bluetooth" laikmatis fotografuoti, nebereikia praeiviai padėti fotografuoti, ir savo veikimu yra tai, ko jie nori.Savo fotografavimo atstumas turi būti taip ilgai, kaip 10m, kuris yra taip pat lengva, kaip tolimojo fotografavimo.

5. [kolonėlė vidinio žiedo dydis] galite reguliuoti dydį pagal dydį pirštais.Vidinis skersmuo guminis žiedas gali būti koreguojama atitinkamai turi būti 19.5 / 21.5 / 23.5 mm

6. [produkto specifikacijos]

Medžiaga: aplinkos apsaugos ABS plastiko

Spalva: Rožinė / Mėlyna / Balta / Juoda

Išvaizda dydis: 2.5 * 2.3 * 2.5 cm

Vidinis žiedo skersmuo: 19.5/21.5/23.5 mm

Nuotolinio valdymo diapazonas: 10M

"Bluetooth" versija: 5.1

Baterija: integruota ličio baterija

Baterijos talpa: 30mah

Nepertraukiamo darbo trukmė: 8 val.

Nepertraukiamo budėjimo laikas: 100h

Keletas klavišų: > 10000

Pakuotės dydis: 7 * 5 * 3cm

Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Mes garantuojame, kad stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti kai kurių dydžio skirtumai.

Belaidis Ryšys "bluetooth"
Dažnis 433 MHz
Paramos PROGRAMĄ No
Prekės Pavadinimas D8
Pakuotė Taip
Naudoti Fotoaparatas / Video Kamera
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris Bluetooth nuotolinio valdymo laikmatis
Kilmės KN(Kilmės)
Kanalas 1

Panašūs produktai