Naujas nuotolinio valdymo denon blu-ray dvd grotuvas RC-1141 DBP-4010UD DBP-A100 valdytojas

€29.46

-30%

€42.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: denon nuotolinio valdymo, denon av imtuvo nuotolinio valdymo pultą, CD Grotuvas, 12ax7, dj, denon nuotolinio valdymo originalas, harman kardon garsiakalbis, Canon 5d, denon cd grotuvo dalys, cd grotuvo lazerio pakeitimas denon.

Aprašymas:

Tai yra novatoriška klaviatūra, nuotolinio valdiklio denon blu-ray DVD grotuvas .Sukurta su subtilus raktus, kurie bus patogu ir lengva valdyti.Su mažais ir kompaktiško dydžio, lengvas ir lengva rankena.Šis nuotolinio valdymo pultelis gali suderinamas " blu-ray dvd grotuvas denon.

Savybės: Tai aukštos kokybės nuotolinio valdymo pultas tinka "panasonic "" blu-ray dvd grotuvas.Mažas energijos suvartojimas, energijos taupymo ir eko-draugiškas.Jokių programavimo ar nustatyti nereikia.Sukurta su subtilus raktus, kurie bus patogu ir lengva valdyti.Su mažais ir kompaktiško dydžio, lengvas ir lengva rankena.Toliau perdavimo atstumas, stabilių rezultatų.

Techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas: valdymo pultelio Elemento Tipas:Nuotolinis Valdiklis denon blu-ray dvd grotuvas Medžiagos Procesas: ABS Modelis: RC-1141 Spalva: Juoda Galia: 2xAAA baterijos(neįtraukta)

Dažnis 433 MHz
Pakuotė No
Belaidis Ryšys IR
Modelio Numeris RC-1141
Paramos PROGRAMĄ No
Prekės Pavadinimas hononjo
Naudoti Garso / Vaizdo Grotuvai
Kilmės KN(Kilmės)
Kanalas 1

Panašūs produktai