Mikrofonas Trikojis Stovas Stalinis Laikiklis su Mic Shock Mount Filtras Įrašymo Transliavimo Kalbasi Dainuoti

€7.32

-33%

€11.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: arctis 3 mygtukai, scx shock mount, faze klanas jersey, siųsti dovana, mic studija, mic, shock mount "fiat", shock mount didelis, anti pop, microphon.

Trikojis Stovas: super stabilus 3 kojos dizaino, su anti-slip gumos kojų, gali turėti mikrofoną tvirtai ir saugiai; lengvas ir sulankstomas, patogus laikyti ir nešiotis.

Aukštos Kokybės - mikrofono stovo korpusas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos ABC, su gera tekstūra ir stiprus ilgaamžiškumas.

Filtras: su dviejų sluoksnių tinklo akių ekraną, gali sumažinti vokalo popping ir sibilance veiksmingai, suteikdama geresnę garso kokybę; ir vamzdžių montavimui filtras gali 360° rotacija, super lankstus.

Suderinama Mic: reguliuojamas dizainas leidžia jums geriausią naudojimo kampas; tinka mikrofonus, kurių skersmuo mažesnis kaip 44mm ir max.apkrovos mažiau nei 300g.Prašome patikrinti, ar turite mikrofoną, prieš užsakant.

Platus Paskirtis: gali būti plačiai naudojamas įrašymo studijoje, internetinės transliacijos, internete kalbasi, dainuoja, susirinkime ir pan.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Mikrofono Trikojis Stovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Mikrofonas Trikojis Stovas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LENVEE

Panašūs produktai