12 Kišenėje Naktiniai Manė, Saugojimo Krepšys Stalo Kabineto Saugojimo Organizatorius Telefoną, Ipad Pen Nuotolinio Valdymo Aplinkos Saugojimo

€3.33

-27%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: extractor užraktas, grupinio, tabl, jaučiausi lovos, spynų pasiimti rinkinys, spalva pieštukas, grupinio baldai, vintage bedside, pieštuku rašyti, pen taktika.

12 Kišenėje Naktiniai Manė, Saugojimo Krepšys Stalo Kabineto Saugojimo Organizatorius Telefoną, Ipad Pen Nuotolinio Valdymo Aplinkos Saugojimo

Savybės:

1.Medžiaga: Pagaminta iš veltinio, su sustiprinta susiuvimo, patvarus ir pakankamai tvirti, kad atlaikytų sunkiojo svorio.Šis paviršius yra minkštas ir lankstus, kurios nebus subraižyti savo nuotolinio arba telefonu.

2.Puikus dviaukštės lovos,kolegijos bendrabučio kambariai,nakvynės namai,dviaukštės lovos,maži butai,namai, ir keliauti.

3.Tai naktiniai saugojimo organizatorius turi 12 kišenės įvairių dydžių, įskaitant giliai.Tinka knygų/ žurnalų/ laikraščių/Ipad/telefonas/remote/knyga/akiniai ir taip toliau.

4.Darbai headboards ir lova bėgiai Jokių surinkimo nereikia.Tvarkyti kelis elementus, kuriuos norite lengvai pasiekiama vieta, o atsipalaiduoti lovoje.

5.Tvarkyti kelis elementus, kuriuos norite lengvai pasiekiama vieta, o poilsio.Gauti juos išjungti savo nakties.

Aprašymas:

Aukštos Kokybės ir Bauda Kūrinys, priėmė sunkiųjų veltinio, su sustiprinta susiuvimo, kad ji stipri ir patvari būti jūsų didieji naktiniai bičiulių

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Veltinis

Svoris: 400g

Dydis: apie 36*23*17cm

Spalva: pilka

Pakuotė:

1 * Naktiniai Saugojimo Caddy

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Forma Trimatis Modelis
Funkcija Eco-Friendly, Lankstymo
dydis about 36*23*17cm
Modelis Trimatis Modelis
Tipas Laikymo Krepšiai
Spalva juoda
Prekės Pavadinimas Aotu
Modelio Numeris Laikymo Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Produktas Kita
Naudoti Įvairenybės
Medžiaga Kita

Panašūs produktai