Atspari Ugniai Dokumentas Maišelį Skystu Silikonu Padengtas Ugniai Atsparia Pinigų Failo Aplanką Turėtojas Organizatorius Vandeniui Atsparus Saugojimo Krepšys

€6.79

-31%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atspari ugniai dėklas, dokumentų dėklas, itiwit neperšlampamas maišelis, alavo saugojimo spinta, dokumento organizatorius dėžės, skalbimo patalpa ženklas, mažas pinigų įrašus, akordeonas failų, etagere saugojimas, custom kvapas įrodymas krepšys.

Savybės:

1. Atspari ugniai ir Vandeniui Sauga: atspari ugniai dokumentų saugojimo krepšys yra pagamintas iš dvigubo sluoksnio ne niežulys silikonu padengtas stiklo pluoštas, kuris gali atlaikyti temperatūrą iki 320 ℉(apie 1200 ℃).Į ugniai krepšys yra ne tik ugniai, bet ir labai atsparus vandeniui, siekiant užkirsti kelią gauti šlapias dėl bet kokios priežasties.

2. Didelė Talpa: Apie 36*27*10cm/14.17*10.62*3.94 colių。 Didelis atsparumas ugniai dokumentas maišelį, priima trijų sluoksnių dizainas.Įskaitant 4 pasas akių kišenės, 16 kortelių lizdai, 4 USB disko kišenės, 7 katalogą sluoksniais ir daug vietos pagrindinėje kišenėje.Jis gali laikyti savo svarbius dokumentus, dokumentus, pinigus, pasus, USB atmintinių, kortelių, nešiojamieji kompiuteriai ir sertifikatus, saugiai ir tvarkingai.Ji labai tinka tvarkyti savo failus, todėl galite greitai rasti jokių failų, jūs ieškote.

3. Lengvesni ir Lengviau Atlikti: visą produkto sveria tik apie 650g, ir ji yra lengviau nešiotis su patobulinta rankena.Tai yra lengviau atlikti, nei ugniai atsparus saugūs, nes jis yra lengvesnis.Minkšta medžiaga, gali būti lengvai sulankstyti.

4. Kelis Apsaugą: Tvirta rankena dizainas, lengva nešiotis viską, ko jums reikia, dvipusis vandeniui atsparus užtrauktukas, lengviau atidaryti ir uždaryti maišelį, derinys užraktas tikslas yra padaryti jūsų vertybės saugiau, ir platesnei atgal petį, rankenos dizainas leidžia jums Gali būti įdėta į bagažo rankena.

5. Lengva Laikyti: Jei nerimaujate, kad jūsų vertingus dokumentus, bus pažeisti liepsnos ar jūsų knyga yra nepatogus, tada tai bus geras pagalbininkas siekiant apsaugoti jūsų vertingų dokumentų.Jūs galite ne tik įdėti jį į savo namus, biurą, automobilių, seifų, persirengimo, bet ir nešiotis jį su savimi, kempingas, kelionės ir įvairių lauko veikla.Žinoma, tai taip pat bus puiki Kalėdų dovana Tėtis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Daugiafunkcinis Atspari Ugniai Pažymėjimo Laikymo Maišelis

Dydis: apie 36*27*10cm/14.17*10.62*3.94 colių

Medžiagos: išorinis skystu silikonu stiklo audiniu

Medžiagos storis: apie 7 (mm)/0.28 colių

Prekės svoris: apie 750g

Pakavimo Sąrašas:

1*Saugojimo Krepšys

Specifikacija Other
Storis Kita
Medžiaga Kita, išorinis skystu silikonu stiklo audiniu
Funkcija Lankstymo, Įžuvinti, Eco-Friendly
dydis about 36*27*10cm/14.17*10.62*3.94inch
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Produktas Kita
Modelio Numeris Atspari Ugniai Saugojimo Krepšys
Talpa Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Laikymo Krepšiai, Dokumentų saugojimo krepšys
Formos Aikštė
Modelis Trimatis Modelis

Panašūs produktai