Lauko Kempingas Kilimėlis, Terasa, Sodas Paplūdimio dvipusis Iškylą Kilimų Geometrinis Kartus Grindų Šiaudų Kilimėlis Lauko Kilimas Kilimas D3

€7.20

-42%

€12.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plastikinių šiaudelių, europos kilimėliai, miegamajame kiliminė danga, sėdynės pagalvėlė, kilimų lauko, grindų įrankis, is300h, Kilimas, kawaii kilimas, madinga nagų salonas.

Dvipusė pagalvėlė: Tai plastikiniai terasa kilimų priima nesenstantis dizainas, kuris yra elegantiškas ir praktiškas.Jis gali būti naudojamas su lauko baldai ir aksesuarai parodyti savo asmeninį stilių kieme.

Aukštos kokybės: Šį lauko kilimas tinka paplūdimiai, kemperiai ar priekiniai prieangiai.Jis yra pagamintas iš 100% natūralių polipropileno.Kraštai ir termiškai apdorotos, siekiant išvengti atsparumo dilimui, minkštas ir tvirtas, ir lengvai išlaikyti.Į pralaidžios orui medžiagos nepakenks vejos ar jūsų denio.

Lengva valyti ir nešiojamieji: Greitai išvalyti, tiesiog nuimkite purvo su vandeniu ir sausai.Į grįžtamasis lauko kilimas gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį, lengvai saugojimo ir ateina su lagaminas, daugiau patogumo.Tinka popietę išvykas ar kelių keliones motorhomes.

UV apsauga: UV lakas gali išvengti išblukimo ir kitų saulės žalos.Pastaba: Dėl apšvietimo, spalvų nuotraukos bus kitoks.

Daugiafunkcinis ir funkciniai: Šių daugiafunkcinis kilimai yra puikus pasirinkimas siekiant padidinti bet linksmas erdvėje, įskaitant terasos, denio sodai, paplūdimių, piknikai, RV kempingas, garažai ir vaikų kambarius.Su kampe žiedas ir 4 poliai, tai yra patogu nustatyti ant žemės.

Apima: 1 kiliminė danga

Transporto Pardavimas Kėdė Kilimėlis
Medžiaga Kilimėlis
Apdailos Stilius Kėdė Kilimėlis
Stilius Modernus
Technics "Pasidaryk pats"
Modelio Tipas Pledas
Plauti Stilius Plauti Rankomis, Automatinė Plovykla
Formos Kilimėlis
Naudoti Lauko
Dizainas Kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)
Vieta Kilimėlis
Modelio Numeris Kėdė Kilimėlis

Panašūs produktai