Šviesos Prabanga Geometrinio slydimo Kilimų Patalpų Spausdinti Apdailos Kilimėlių Kambarį Miegamojo Lovos Bay Lange Grindų Dekoras Kilimėlis

€7.30

-38%

€11.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pilka geometrinis kilimas runner, europos kilimėliai, kilimas "chanel", kilimas turkijos, Kilimas, prabangus apdailos miegamasis, dėklas geometrinis modelis, kawaii kilimas, madinga nagų salonas, kambario kilimėliai.

Gerbiami pirkėjas spalva tikrasis produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl ryškumo ir kampas.Tikrąjį dydį klaida gali būti 0,5 cm-1 cm, kadangi tai rankų darbo.

Dėl logistikos apribojimai, produktas bus sulankstyti ir išsiunčiami, ir raukšles ant produkto išnyks tik po atidarymo laiką.

Gerbiami pirkėjas

Spalva tikrasis produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl ryškumo ir kampas.Tikrąjį dydį klaida gali būti 0,5 cm-1 cm, kadangi tai rankų darbo.

Labai geras projektas jau buvo pradėtas.Siekiant tegul daugiau pirkėjų pamatyti tikrą produktą, mes duosime pinigų atlygiai už puikų 5 žvaigždučių grįžtamojo ryšio su Tekstu, ir nuotraukomis pasirinkti mus.

Galutinis aiškinimas projektas yra parduotuvėje.

Mes esame labai appreciatefor jūsų supratimą ir paramą.

Jūs galite gauti daugiau nuolaidų (paprastai 5%) ir naujas produktas informaciją, kai jums sekti parduotuvėje.

Medžiaga: Minkšta Aksomo Kristalų

Savybės: Ryškios spalvos, šiuolaikinės mados, medžiagos, minkštos ir komfortiškos, o ne kamuolys, neblunka.

Valymo Būdas: šiek tiek dulkių, dulkių siurbliu galima išvalyti.Dėmes žemiau 40 laipsnių karšto vandens, gali būti tinkamos naudoti, kai neutralus ploviklis

Perskaitykite šias instrukcijas atidžiai prieš perkant

1.Mes esame Kinijos kilimų gamybos bazė - Tianjin, galime pagaminti bet kokio dydžio jums.Susisiekite su mumis jei jums reikia norint bet kokio dydžio ir yra ne funkcijos.

2. Mes pasistengsime, kad pasirinkti geriausias būdas už tvarką, paremtą jos tikrasis svoris ir įpakavimo dydis iki galutinio naudojimo kinija paštu oro sklypas., tai gali būti bet koks išreikšti, pavyzdžiui, E-EMS/Fedex/Ups/SF Express/YW Express

Prašome manau, kad jums bus gauti puikus aptarnavimas po pardavimo čia.

Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS, Dekoratyvinis
Modelio Tipas Geometrinio
Stilius Modernus
Plauti Stilius Plauti Rankomis, Automatinė Plovykla
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Rectangle
Modelio Numeris 0058
Technics Mašina Padarė
Vieta Salonas
Medžiaga 100% Poliesteris

Panašūs produktai