Universalus Kristalų Automobilių Saugos Diržų Trinkelėmis Kalnų Krištolas Odos Saugos Diržai Sėdynė Dirželio Dangtelį Shouder Dirželis Padas Auto Stiliaus Interjero Dekoro

€1.68

-40%

€2.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mugen saugos diržas, automobilių sėdynių davikliai, rcd330, ulonas pu automobilių sėdynės padengti, asilas kremas, saulės skydelis, skirtas skoda octavia, diržas automobilį, atotrūkis kamštis, diržo dangtelis sėdynės, kailio sėdynė dirželio dangtelį.

Savybės:

1.Minkštos automobilio sėdynės diržo pečių trinkelėmis, yra rekomenduojamos vairuotojams, kurie jaučiasi nepatogiai, naudodami saugos diržus ilgą laiką.Tai suteikia atsipalaidavimo su minkšti ir patogūs, todėl jūsų vairuotojo lengviau.

2.Minkštos sėdynės diržo pečių trinkelėmis, yra labai stilingas.Tai yra ne tik paprasta ir mados, bet visiškai funkcionalus ir praktiškas.Tai nėra tiesiog įtraukti mados automobilio interjeras; ji taip pat suteikia komfortą ir padeda sumažinti trinties.

3.Jokių papildomų priemonių nereikia.Tiesiog wrap aplink juos diržas dirželis su magija aplinkosaugos ¾enklelis , kai jūs juokai savo diržą, tada jums tiesiog pastumkite jį į vietą, kuris tinka jums geriausiai.

4.Jūs privalote buvo nemalonus jausmas, kad saugos diržas rub peties ar kaklo anksčiau.Dabar tai ne problema.Mūsų saugos diržų mygtukai yra sukurta siekiant suteikti jums daugiau komforto.Šis saugos diržas bus patogiai paremti jūsų galvą ir kaklą.

5.Šis saugos diržas padėklas, gali būti naudojamas automobilių, liemens, džipą, VISUREIGĮ, lėktuvas taip pat gali būti naudojamas ant jūsų rankinėje, kūdikių vystyklų krepšys, golfo krepšys, bagažą, kuris turi dirželį, ir visur kitur jūs norite kamšalu komfortą.

6.Mūsų putų pamušalas, kuri yra minkšta ir aukštos kokybės, tinka suaugusiems, moterims ir vaikams, ir jis gali užtikrinti geresnę pagalvėle, kai avarinius stabdžius ar nelaimingų atsitikimų įvyksta, ir jis gali apsaugoti pečių jūsų šeimos nariai ir jūs iš bet kokios žalos.

Specifikacija:

Medžiaga :PU Oda

Spalva:Juoda

Specialios Funkcijos:Saugoti Peties

Dydis: 6.5X23cm

Pakavimo Apima:

1 x saugos diržo dangtelis

Funkcija Asmenybės Punk Stiliaus Kniedės
Modelio Pavadinimas Universalus Tinka
Medžiaga Aukštos Kokybės Oda+Kristalas
Medžiagos Tipas Aukštos kokybės odos
Tipas Odos Automobilio Sėdynės Diržo Dangtelis
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Padeda Apsaugoti Gražus, Sėdynės arba Nuslėpti Seną
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Prekės Svoris 0.22kg
Lytis Moteris, vyras

Panašūs produktai