2vnt Automobilio sėdynė dirželio Įtempiklis Automobilių Komforto, saugos Diržų Auto Pečių, Kaklo Dirželis Positioner skląstelį Raštas saugos diržų Priedai

€1.63

-43%

€2.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saugos diržus sureguliuokite, saugos diržų sėdynės, moteris diržą raštas, silicio apsaugoti saugos diržas, vyrai diržo raštas, moterų diržas reguliuoti, diržą reguliuokite, kadjar diržo raštas, vaikų saugos diržą reguliuokite, omp diržo raštas.

2vnt Automobilio sėdynė dirželio Įtempiklis Automobilių Komforto, saugos Diržų Auto Pečių, Kaklo Dirželis Positioner skląstelį Raštas saugos diržų Priedai Savybės: *1. Saugos diržų reguliuojančios padės jums išlaikyti jūsų diržo pritvirtintas ir išvengti šoninio judėjimo be dirgina jūsų kaklo, veido ar krūtinės srityje. *2. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės oda, minkšti ir patogūs. *3. Mažas dydis atitinka saugos diržą puikiai, ir vasarą įpratęs, kad manote, tvanku. *4. Lengva įdiegti ir pakeisti (taip pat galite įdėti jį į savo saugos diržą). *5. Skirtos, kad tilptų visi standartiniai saugos diržų plotis (iki 50mm).Specifikacija: Tipas: sėdynė dirželio Įtempiklis Medžiaga:PU Spalva: Black Kiekis: 2vnt Elementą Dydis: 19.5*5cm/7.7*2"(L*W) Sulankstytas Dydis: 5*5.5*1cm/7.7*2.2*0.4"(L*W*H) Neto Svoris: 25g/ 0.9 oz Paketą: 2 * sėdynė dirželio Įtempiklis Atsargumo priemonės: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti. 2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Elemento Ilgio 10cm
Prekės Svoris 0.35kg
Elemento Tipas Saugos Diržai & Padding
Specialios Funkcijos Saugos Diržų Reguliatorius
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Prekės Pavadinimas TRUEFUL
Medžiagos Tipas PU
Elemento Plotis 10cm
Modelio Pavadinimas 2vnt Automobilių saugos diržų Reguliatorius

Panašūs produktai