Karpių Žvejyba Masalas Narve Linija Grupės Finansuojančiojo Spurga String Kablio Masalas Krepšelį 30-80g Didelis Anglies Plieno Nuskendo Dirbtinį Masalą

€0.24

-40%

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, spurga liejimo formos, linijos jungiklis compact, kablys spurga žvejybos, iliuminatai, meilė pesca, masalas timpa, masalas įrašą pesca mare, kabura spurga pelėsių, iliuminatai karoliai.

PRODUKTŲ EKRANAS -->

PRODUKTŲ APRAŠYMAS -->

Savybės:

*100% brand new ir aukštos kokybės

*Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus

*Sėkminga rungtynių stiprus, metalo, ekologinio žvejybos lesyklos su aštriais žvejybos kabliukus ir su labai stiprų žvejybos nerijos, kad mūsų produktai yra labai patikimas.

*Mūsų žvejybos būdai yra įrodyta, ir suteikti aukštos rezultatus.Tai garantuoja 100% stiprumo ir tikrai sėkmingai gaudyti didelis Carps " ir kitos žuvys.

*Su paruošta rankų darbo žvejybos reikmenys (žvejybos lesyklos, plaukų žvejybos platformoms, kovos su raizginys gręžimo sistemos, žvejybos finansuojančiojo plūdės ir kt.)

Techniniai duomenys:

*Medžiaga: Aukštos Anglies Plienas +Švinas

*Spalva: Juoda(kaip parodyta paveikslėlyje)

*Dydis:Ilgis:50cm ( Kaip parodyta paveikslėlyje) (apytiksliai)

*Svoris:30/40/50/60/70/80g(apytiksliai)

Pakuotės Turinys:

1* Žvejybos Masalas Narve Linija Grupė

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

IŠSAMIAI RODYTI --> LAIVYBOS --> ATSILIEPIMUS -->

dydis -
Tipas Masalas Metikas
Medžiaga -
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai