4Pcs Skaidrios PVC Masalas Žvejybos Kablys Apsauginis Apsiaustas Padengti Atveju Nešiojamų Masalas, Žūklės Reikmenys Saugojimo Krepšiai

€2.70

-37%

€4.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos replės pesca, žuvų šaukštas, sunkko, dėžutė žuvies, meilė pesca, linijos tyer, vyresnysis auksaspalvis retriveris, masalas valtis gps, karpis įrankis, valtis žuvys.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

4pcs Skaidrios PVC Masalas Žvejybos Kablys Apsauginis Apsiaustas Padengti Atveju Nešiojamų Masalas, Žūklės Reikmenys Saugojimo Krepšys

Ypatybė:

Apsaugo jūsų masalas: Laikyti kabliai, stendai, crankbaits, šaukštai ir net didelis skėtis platformoms yra saugiai įsitaisiusi Suvilioti Wrap ir negali prasiskverbti, užkliūti ar įvyniojimas.Ši apsauga saugo meškerės wrap-nemokamai transportavimo ir sandėliavimo metu.

Tvirtos, ilgaamžės Medžiagos: Suvilioti Antklodės yra pagaminti iš storos, minkštos jūros klasės PVC, kuri yra atspari kablys snags

Žr.-Per Suvilioti Wrap: Clear View Suvilioti Apima leis nedelsiant nustatyti jaukų, o jie apsaugoti savo juostos ir linijos nuo susiduria kabliai ir sumažinti painiojimąsi.

Lengva Įdiegti ir Pašalinti: Saugiai transportuoti savo įsteigti žvejybos įrankių, užkirsti kelią susivėlęs, meškerykočiai, linijos, ir masina!Pašalinti kablys traumų!Daugiau laiko praleisti žvejybos & mažiau laiko untangling!

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Matmenys: 20 x 22 cm / 15.6 x 8.6. (išskleisti)

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

4 X Suvilioti Apima

Prekės Pavadinimas VKTECH
Kablys Apsaugos Wrap Masalas Dangtis
Suvilioti Metmenys Lure Cover
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai