2 Pakuočių Skrybėlę Saugojimo,Beisbolas Bžūp Organizatorius, Skrybėlę, Krepšį,Kelionės, Dangtelio Laikiklis,Skrybėlių Atveju su nešimo Rankenomis ir Dvigubas Užtrauktukas

€13.67

-29%

€19.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3 nešiojimo dėklas, krepšys oda moterims, krepšys prabangos dizaino moterų rankinės, vyrai lagaminas, nespresso lagaminas, pro futliarus, atveju peilis, rankinės, odos moterims, g2c, fashion sac.

BEISBOLO kepuraitę SANDĖLIAVIMO PRIEMONĖS: 21.2 colių L x 6,3 colių W x 7.8 colių H. Erdvus krepšys tvarkingai laikyti iki 19 beisbolo sporto skrybėlę/snapeliu cap/newsboy skrybėlę/beisbolo kepuraitę ar trucker stilius skrybėlę į vieną vietą.Puiki dovana idėja, vyrų,moterų,berniukų ir mergaičių.

Aukščiausios KOKYBĖS BŽŪP TURĖTOJAS &APSAUGINĖS: Šią skrybėlę saugojimo krepšys yra pagamintas iš patvaraus lino &tirštėti aplinkos PEVA,tvirtas metalinis strypas rėmas aplink top išlaikyti organizatorius formos,patvarus ir aukštos kokybės medžiaga, kad ši riba saugojimo paskutinis gera ilgą laiką.Ji gali turėti tonų skrybėlę ir gali trukti visą gyvenimą.Su pamušalu plono muslino audinio.Ji yra lengva valyti,tiesiog nuvalykite drėgna kempine ar skudurėliu.Apsaugoti kepurės nuo dulkių ir drėgmės ore.Tinkamos laikymo padėti skrybėlės išlaikyti savo formą.

LENGVA PASIIMTI IR SAUGOTI SPORTO SKRYBĖLĘ KELIONIŲ ATVEJU: Užtrauktukas uždarymo suteikia greitą ir lengvą prieigą prie pasirinkti skrybėlę nešioti ir grąžinti ją saugoti pabaigoje dieną.Išardomas, lengvai saugojimo, jei nenaudojate,tiesiog sulenkite krepšelį žemyn butas erdvės taupymo saugojimo kai nenaudojate, arba, kai reikia transportuoti.

MULTI-FUNKCIJA SKRYBĖLĘ ORGANIZATORIUS :Šis beisbolo kepuraitę krepšys puikiai tinka saugoti įvairių tipų skrybėlę,knygų ir žurnalų.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip žaislas, saugojimas,šunų žaislų krepšys,batų krepšys, drabužių, pagalvių,lentynos,kūdikių bin,naminių žaislų saugojimo,rankšluostį krepšelį, antklodes,papuošalai,kanceliarinės prekės), DVD ir dovanos.Jis gali laikyti kitų bendrų (arba neįprasta!) namų apyvokos daiktai, įskaitant patalynės, megztiniai, out-of-sezono drabužius, gyvūnų iškamšų, kosmetika, vaikų žaislų, ir dar daugiau!Išlaikyti savo namų, gražus ir tvarkingas.

dydis:54cm

Medžiaga:neaustinis audinys

spalva:pilka

Pakuotės Turinys:

2 x Skrybėlę Saugojimas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

[ Pristatymas ]

1. Visi daiktai bus išsiųsti per 6 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

2. Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.

3. Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.

4. Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.

[ Atsiliepimai ]

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas.

jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

[ Susisiekite Su Mumis ]

9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) šeštadienio.

mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Mūsų Misijos:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.

2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą.

3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Medžiaga Kita
Produktas Kita
Modelis Butas Tipas
Modelio Numeris hat saugojimas
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Forma Trimatis Modelis
Formos Aikštė
Naudoti Kita
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai