Naujas 5/7 porų 5D audinės blakstienos, 20mm gamtos netikrų blakstienų didmeninė, daugkartinio naudojimo rankų darbo dramos blakstienų pratęsimo makiažas

€1.74

-30%

€2.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinys mink blakstienas, ib mink blakstienas, urmu blakstienų, daug mink blakstienas, 25mm blakstienų, audinės blakstienų, veeso mink blakstienas, luna mink blakstienas, blakstienų, lili mink blakstienas.

Svarbiausia, ką galite!!!Jūs galite patvirtinti pirkimą.Jei manote, kad produktas yra netinkamas.Galite grįžti tiesiai?Mes grąžinsime jūsų pinigus nedelsiant.malonu apsipirkti, Susijusių su logistikos, darydami užsakymą.Per 48 valandas, sandėlis, bus pasirengę į laivą produktus.Mes naudojame saugiausias ir stabiliausių logistikos metodas.Jei turite klausimų dėl užsakymo, prašome nesijaudinkite.Jūs galite palikti mums pranešimą.Tikiuosi, kad jums bus ne kelti ginčą iš karto.Mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai darys viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Mes suteiksime jums labiausiai priimtinas gydymo planą.laimingas pirkinių funkcija >>Aukštos kokybės, natūralus ir lengvas >>Tvirtas pakuočių galima išvengti sugadinimo transportavimo metu. >>Mes esame gamintojas, mes teikiame greitas aptarnavimas, geriausia kaina. >>Aukštos kokybės aptarnavimas po pardavimo, sąžiningas ir pardavėjams, užtikrinti vartotojų interesus. >> Labai tinka gimtadienio, baras šalys, Valentino Dienos, Kalėdiniai, vestuvių ir pan.Tai merginos, žmonos, motinos ir seserys.pastaba! ! !Klientų pasitenkinimas yra mūsų geriausias patvirtinimas.Jei turite klausimų apie mūsų blakstienos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada jums tarnauti.

False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Modelio Numeris 701-705
Prekės Pavadinimas MIOFIA
Medžiaga Dirbtiniais Mink Blakstienas
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Kiekis 7 poros/box
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
dydis 1 box
Netikrų Blakstienų Grupė Juodos Medvilnės Juosta
Kilmės KN(Kilmės)
Gamybos Procesas Rankų Darbo

Panašūs produktai