10Pairs 3D Mink Plaukų Netikrų Blakstienų, Natūralus/Storas Ilgas Blakstienas Wispy Makiažas Grožio Pratęsimo Įrankiai Minkštas

€0.60

-42%

€1.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mink stiliaus wispy blakstienas, 3d mink netikrų blakstienų sluoksniuotos wispy blakstienas, mink wispy sparnuotas blakstienas, 5 poros mink blakstienas wispy, 6d mink blakstienas wispy, 3d persipintos wispy blakstienas, 3d dirbtiniais mink blakstienas wispy, 5d mink blakstienas wispy, 3d full wispy mink blakstienas, 3d žmogaus wispy blakstienas.

10 porų gamtos netikrą blakstienas, ilgas makiažas

Medžiaga: 100% rankų darbo Spalva: Juoda Tipas: 10 porų gamtos netikrą blakstienas makiažo Savybės: -Įspūdingi blakstienos ir tinka šalis ir namuose -Sudėtinių ir sustorėja jūsų blakstienos, kad jie atrodo labiau garbanotas. -Gali būti pašalinti akių makiažo valiklis. -Paprasta naudoti ir patogu nešioti. -Gali būti naudojamas daug kartų, jei jie naudojami ir pašalinama tinkamai.Mūsų 13 stilių vidutinės apimties blakstienas, yra suprojektuoti su criss-cross modelio ir mišinio tiesiai storas ir plonas juosteles spalvingi dar natūralią išvaizdą.Itin purus tekstūra suteikia jums temperamentingas 3D efektas, kad bus padaryti jūsų akys dėmesio centre.Tiesiog norėčiau jūsų natūralios blakstienos, šios vidutinės apimties blakstienos yra ilgesnės link centro, todėl juos puikus pasirinkimas, kasdien glam arba bet kuriuo metu jūs norite pridėti, kad papildomų "oho" veiksnys, į savo akis.

Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
Netikrų Blakstienų Grupė Kita
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
Modelio Numeris TYHB0167
dydis 10 pairs
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Gamybos Procesas Rankų Darbo
Kiekis 10 Porų

Panašūs produktai