Premium Jelly Roll Sasher Įrankių Rinkinys Lankstymo Audinio Ir Iškreipti Juostelėmis Audinio

€3.07

-46%

€5.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: teal jelly roll audinys, saldainiai coat nagų, langai su stiklo nagų lakas, atostogų jelly roll audinys, molio nagų, g nagų, kietojo jelly roll audinys, cleaner gelis, green jelly roll audinys, aišku, nagų patarimas.

Aprašymas:

Sulenkite Jelly Roll Juostelėmis Šališkumo Juosta Maker Siuvimo Quilting Įrankių Rinkinio vatinas/vata greitai ir lengvai.

Matavimai rodomas Sashers yra baigtas dydžio juostelės yra pagamintas.Pavyzdžiui, jei jums reikia 1/2" baigė sashing, supjaustyti audinys 1" wide tada įdėti per 1/2" Sasher.

Tai Morlser Sasher surinkimo įrankių rinkinys bus sulenkite audinio juostelės, jei jie yra supjaustyti į tiesiai grūdų ar šališkumo.Labai quilting priemonė, dizaino sąsajos, ir slenkstukai bet kokį projektą, įskaitant jelly roll kilimėliai, krepšiai, dembliai, vieta, kilimėliai, takeliai, dubenėlius ir kt.

Paketas apima: 10 vnt Sasher įrankiai dydis : 1/8", 1/4", 1/2", 3/4", 1", 1-1/8", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2".( skylės dydžio),Šališkumo Juosta Maker Dydis: 6mm,9mm,12mm,18mm,25mm,įvairių spalvų siuvimo smeigtukai ir 1 vnt laikymo grandinėje premiją.

Gali būti plačiai naudojami įvairiose leathercraft, siuvėjo kratinys, "PASIDARYK pats" ir daug daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas , Metalas

Komplektą Sudaro:

KAIP Jums Pasirinkti

12Pieces Jelly Roll Sasher Įrankis

13Pieces Jelly Roll Sasher Įrankis

18Pieces Jelly Roll Sasher Įrankis

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl rankinis matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Modelio Numeris Jelly Roll Sasher Įrankis
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai