4 In 1 Nešiojamų 4 Sluoksniu, Milteliai, Tabletės Šlifavimo Milteliai, Tabletes Cutter Medicina Splitter Dėžutės Saugojimo Crusher

€0.60

-40%

€1.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekoa tablečių dėžutė, pills crusher, tabletes tabletes, dėžutę, large pill cutter, tabletes splitter, malūnėlis tabletes malūnėlis, tabletes, milteliai, medicinos cutter 4, cutter tabletes, metalo tabletes, kapsulės.

4 In 1 Nešiojamų 4 Sluoksniu, Milteliai, Tabletės Šlifavimo Milteliai, Tabletes Cutter Medicina Splitter Dėžutės Saugojimo Crusher

Savybės

14 Tinklus 2 imes kasdien kas savaitę tabletes, saugojimo dėžutė.

Gali būti naudojamas saugoti tabletes, papuošalai ar mažą daiktą.

Taip pat idealiai tinka sandėliavimo maži papuošalai ar elemento, pvz., auskarai, karoliukai, nagų dailės patarimai, ebs.

2 eilių ir kiekvienoje eilutėje svyruoja nuo pirmadienio iki sekmadienio.

100% Brand new ir Aukštos kokybės

Spalva: Parodyti, kaip nuotraukas

Medžiaga: Plastikas

Maždaug dydis kiekvienos kameros: 4.3*2.3*3cm/1.69*0.91*1.18 colių

Maždaug dydis visas straipsnis: 18.3*9*3.3 cm/7.20*3.54*1.30 colių

Komplektą Sudaro:1 x Saugojimo bylos

Pastaba:

1. Dėl skirtingų matavimo metodų ar audinių elastingumo ir kitų dalykų, todėl gali būti 0.1-0.5 colių klaidų.

2. Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

Grąžinti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai