Savaitės Tablečių Dėžutė Vandeniui Tablečių Laikymo Atveju, Mini Uždaromos Tabletes Organizatorius Savaitės Moteriška Skrybėlaitė

€6.55

-50%

€13.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekoa tablečių dėžutė, tabletes tabletes, dėžutę, kas mėnesį savaitės tablečių dėžutė, plastiko, brezento, 1 tablečių dėžutė, nešiojamų savaitės tablečių dėžutė, aliuminio tablet, tabletes, tablečių dėžutė, large edc waterproof capsule.

Aprašymas

Prekės yra paprastas ir praktiškas tabletes medicina saugojimo atveju konteineris su dangteliais. 7 dienų naudojimo skirta visa savaitė, lengvai įsukami ir išjungti dizainas.Ji apima 7 mažų tablečių atvejais leidžia jums saugoti vaistus.Ji yra tikrai puiki tabletes medicina saugojimo atveju organizatorius pasirinkimas.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Aliuminio Lydinys.

- Dydis: 19x2x2cm/7.48 x 0.78 x 0.78 colio.

- Pagaminti iš aukštos kokybės, tvirtas, bekvapis, patvarus, kelionės-draugiškas, lengvi ir lengvai įdėti į savo rankas maišą arba kelionės maišelį.

- Septyni konteineriai, po vieną kiekvienai savaitės dieną.

- Kiekvienas segmentas yra sriegiais priimti apačioje segmentui.

- Įpilkite ir organizatorius jūsų dienos vaistų su lengvumu ir paprastumu, todėl papildomų paprasta ir lengva, todėl jums niekada nepamirškite pasiimti savo vaistus vėl.

- Apsauga nuo dulkių ir patvarus, teikti didelę apsaugą tabletes.

1 x Savaitės Tablečių Dėžutė

Sveikatos Priežiūra Sveikatos Priežiūros Įrankiai
Modelio Numeris PILLCASE
Tabletes atveju Tablečių Dėžutė
Medžiaga PSICHIKOS
Elemento Tipas Tabletes Atvejais & Šakotuvai

Panašūs produktai