Lauko Sporto Kamufliažas Skrybėlę kepuraičių Paprastumo Taktinis karo Armijos Camo Medžioklės Skrybėlės Suaugusiųjų camo Kepurė hat bonnie skrybėlę

€2.81

-34%

€4.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: camo ny beisbolo kepuraitę, hat snaiperis, medžioti skrybėlę, bonnie skrybėlę camo, militar boonie hat, banxeer, beisbolo kepurė vyrams, basebale bžūp, camouflag, vyrų armija bžūp.

Žanras: -100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės. -Magic stick dizainas.Jūs galite pridėti kablys ir kilpa pleistrai -magic stick yra reguliuojamas, galite reguliuoti dydį. -Lengviau atsikvėpti:Dangtelio viršuje yra apvalaus dizaino, su šiek tiek pakelta oro skyles, kvėpuojantis ir taktinis. -Puikus daugelio lauko karinės veiklos Specifikacijos: -Medžiaga: Aukštos Kokybės Poliesteris + Medvilne -Puikus lauko veikla, taktinis kamufliažas, lauko kopimas į kalnus, žvejyba ir pan.- Spalva: Chaki,Juoda,Žalia,ACU,Skaitmeninis Miško,Desert Camo -Galvos apimtis:56-62cm dokumentų Paketą sudaro: 1 * Taktinis Bžūp

Didmenininkai ir mažmenininkai yra sveikintina.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamas pristatymas metodą, kuris trunka tik trumpą laiką atvykti.

Jei esate pardavėjas ir noriu susirasti savo verslą, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei norite.

Ką turėčiau daryti, jei aš ne gauti savo prekę?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo elementą.Jei sklypas buvo prarasta, nes dėl tam tikrų priežasčių, mes manau, kad per visa grąžinamoji išmoka, ar siųsti jį jums.Esame sąžiningi pardavėjas, todėl nesijaudinkite.

Jei produktai turi problemų, kaip tai padaryti?

Prašome susisiekti su mumis metu, mes ją išspręsti.Nepalik jokių blogų apžvalga pirma, kad negali išspręsti bet kokią problemą.

Ką turėčiau daryti, jei prekę gavau yra ne tai, ką aš užsisakiau?

Prašome susisiekti su mumis metu, mes ją išspręsti.Nepalik jokių blogų apžvalga pirma, kad negali išspręsti bet kokią problemą.

dydis Adjustable
Stilius taktinis
Medžiaga Poliesteris+Medvilne
Lytis VYRAI, Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas medžioklės / karinis / armija / taktinis
Spalva 12 spalvų kamufliažas skrybėlę
Sezonas Keturis Sezonus, Visi

Panašūs produktai