1PC Karšto Pardavimui, Automobilių Plovimo Rankšluostį Patvarus Super Storas Prabangus Mikropluošto Automobilių Valymo servetėlės 45x38cm Didmeninės

€0.56

-30%

€0.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių detaliai, automobilis švarus rinkinys, šepetys automobiliui plauti, automobilių pistoletas, plovimo, teptuku automobilį, automobilių plovimo, automobilių mini plauti, išsamiau, auto detales, auto plovykla.

Savybės:

100% Brand new ir aukštos kokybės

1. Geriausia Poliravimo Rankšluostį!Neįtikėtiną Sukibimą Pašalinti Vaškai Lengviau, AutoCare Super Pliušinis Poliravimo Rankšluostį Skirta

2. Specialiai Vaško ir Sandarinimo Šalinimas.

3. Geriausiai Tinka Džiovinimo Šlapia Danga Arba Naudoti Su Greitai Išsamiai Ir Drėkinimo Plovykla Produktus

4. Dvigubo Pusėje Ir 2 Sluoksniai Pliušas.Gali Sugerti Iki Beveik 10 Kartų Savo Svorio Skysčio.Ne Tik Sucks Iki Vandens 5.Greitai, Bet taip Pat Wrings, Greitai Ir Lengvai, Juoda Siūlės Kraštai nebus Subraižyti Paviršių.

5. Sutaupykite Laiko, Pinigų Ir Apsaugoti Savo Dažų, Nes Nereikia Eiti Į Automobilių Plovyklą.Aukščiausios Kokybės Medžiagos Ir 7.Sustiprinti Kraštai Padaryti Šį Rankšluostį Stiprus Ir Ilgalaikis.

6. Ultra Minkštas, Pliušinis Ilgio Krūva Neabrazyvinis Mikropluošto Šluostės Nebraižo Dažai, Paltai Ar Kitų Paviršių, Gali Būti 9.Naudoti Krištolas, Veidrodžiai, Plyteles, Langai, Automobiliai, Rankas, Indai ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Koralų, vilnos/Koralai aksomo

Spalva: Mėlyna, Oranžinė

Dydis: 45*38cm/17.71*14.96 colių (vidut.)

Komplektą Sudaro: 1 x Automobilio Džiovinimo Rankšluostį

Pastaba:

1. Nes dydis matavimai yra rankų darbo, todėl gali būti 0.1-0.5 colių klaidų.

2. Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Elemento Plotis 0inch
Elemento Aukštis 0inch
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 0kg
Specialios Funkcijos Kita
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Ilgio 0inch
Medžiagos Tipas Kita

Panašūs produktai