Mikropluošto Rankšluostis Automobilių Plovimo Rankšluostį Švarūs Rankšluosčiai Džiovinimo Audinio Hemming Išsamiai Super Absorbentas Minkštas Storas Automobilių Priežiūros Vaškas lenkijos

€0.29

-30%

€0.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stiprios vandens absorbuojančia medžiaga, premium mikropluošto rankšluosčiai, šepetys automobiliui plauti, teptuku automobilį, vandens absorbentas sintetinio audinio, porankiai "honda" pilotas, eurow mikropluošto priemoka, švyti akmens, didelis kempine, kuriame išsamiai, išsamiai sponge suede.

Automobilių remonto įrankiai

1pc Plauti Sausą Rankšluostį Mikrofibros Valymo, Skalbimo Audinys Auto Automobilis 5X Padidinti Išsamiai Minkštos Šluostės Automobilių Poliravimas, Automobilių Valymo Priemonė

Prekės Ilgis : (ilgis * plotis, cm) 30 * 30 cm, 30 * 40cm, 30 * 60cm

Medžiagos Tipas : Poliesteris

Prekės Svoris : 0.04 kg

Specialios Funkcijos : gera

Valymo rankšluostį tipas : daugiafunkcinis rankšluostis

Spalva : juoda geltona

Feature1 : Stiprus nukenksminimo/Nr. plaukų šalinimo

Feature2 : Ilgas gyvenimas/Lengva valyti

Produkto Savybės:

1. Aukštas vandens įmirkis:

Į superabsorbent medžiaga greitai sugeria vandenį ir greitai džiūsta tapti puikus bruožas.

2. Stiprus nukenksminimo:

Savo ypatingas skerspjūvis gali efektyviau gaudyti dulkių daleles, kaip mažas, kelių mikronų, ir poveikis nukenksminimo ir riebalų šalinimas yra labai akivaizdus.

3. Jokių plaukų šalinimo:

Didelio stiprumo sintetinių gijų nėra lengva sulaužyti.Tuo pačiu metu, bauda audimo būdas yra priimtas.Be verpti, nr. apsisukimo, pluoštai, nėra lengvai nuplėšti nuo paviršiaus rankšluostį.

4. Ilgas tarnavimo laikas:

Nes mikropluošto didelis stiprumas ir kietumas, jos tarnavimo laikas yra ilgesnis nei įprasta rankšluosčiai, ir ji lieka nepakitusi po ilgalaikio plovimo.Tuo pačiu metu, polimero pluošto negamina baltymų hidrolizė, pavyzdžiui, medvilnės pluoštas, ir negali išgyventi net.Po džiovinimo, tai bus ne priplėkęs, supuvę, kvapnus ir turi ilgą gyvenimą.

5. Lengva valyti:

Kai įprastą rankšluostį naudojamas, ypač natūralaus pluošto rankšluostį, dulkes, riebalus, purvą ir pan paviršiaus objektas yra tiesiogiai absorbuojamas į pluošto, ir lieka pluošto po naudojimo, kurį sunku pašalinti, ir net sukietėja po ilgo laiko.Prarastas lankstumas ir paveikti naudoti.Su mikropluošto rankšluostis sugeria nešvarumus tarp skaidulų (o ne viduje pluošto), ir ląstelienos turi daug skaidulų tankio ir didelio tankio, todėl adsorbcijos talpa yra stiprus, ir jis yra tik reikia valyti su vandeniu arba šiek tiek ploviklio po naudojimo.

Pakuotė:

1*rankšluostį

Apie Mūsų Kompaniją

Esame profesionalus automobilių aksesuarų tiekėja.Mes teikiame aukštos kokybės prekių ir geras paslaugas, galite pirkti pasitikėjimą mano parduotuvėje.Jei yra kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis.

(1) Didmeninės ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express pristatymas.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

(2) Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo interneto svetainėje: www.17track.net/en (Nukopijuokite į naršyklės atidaryti)

Apie Garantija

(1) Jei produktas su problema, po to, naudojant jį,prašome siųsti mums nuotraukas ar vaizdo įrašus.Galime siųsti pakeitimo nemokamai,tačiau pirkėjas neprivalo mokėti pusę laivybos kaina.

(2) Jei prekė neturi jokių defektų ar kokybės problemos, grįžti produkto, yra priimtina, jeigu:

a.Prekė TURI būti pradinės būklės.

b.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis tik.

Apie tai, Grąžinti ar Išsiųsti

(1) Jūs galite susisiekti su mumis, jei stebėjimo informaciją apie savo sklypo nebuvo atnaujinti per ilgą laiką , mes galime jums padėti susisiekite su post office patikrinti , jei jūsų sklypas buvo prarasti, mes galime išsiųsti arba grąžinti visi pinigai.

(2) Kai jūs gaunate savo sklype,jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl Jntprojektai.lt pirmasis(Prašome neatidaryti ginčų pirmą kartą),mes išspręsti jūsų problemą, kol jums jaustis patenkintas.Jei mes negalime išspręsti jūsų problemą, arba, jei esate nepatenkinti,galite atidaryti ginčų.Ačiū už jūsų supratimą.

Apie Atsiliepimą

(1) Jeigu jums jaustis patenkintas mūsų gaminių,pls suteikia mums gerą grįžtamąjį ryšį su visų 5 žvaigždučių,jūsų parama yra didžiausia motyvuoti mums.

(2) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, Pls susisiekti su mumis pirma, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą apie mus.Mes išspręsti jūsų problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Elemento Plotis 30inch
Prekės Svoris 40kg
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Automobilių Plovimo Audiniu
Medžiagos Tipas Poliesteris
Elemento Ilgio 30inch

Panašūs produktai