10 Vnt 3D Papuošalų Ekranas Tuščias Monetos Rėmo Žiūrėti Langelį Progines monetas, Ženklelis Saugojimo Boxs Rėmo Šešėlis Sagė Pakabos Dėžutę

€4.65

-29%

€6.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šešiakampis vestuvių lauke žiedas, aklas lauke žaislas, eterinis aliejus bootle, rėmo nuotrauką, skaidraus plastiko kamuolys dėžutę, knygos laikymo dėžutė, ender wifi dėžutę, monetos stendas, didelis plastiko, sandėliavimo dėžės, monetos ekranas.

Savybės:

- Tiesiog atidaryti rėmelį, ir įdėti savo specialusis gabalas crystal clear plėvelės.Uždaryti rėmas ir saugų jūsų specialusis gabalas.

- Laisvai stovi rėmas yra puikus kiekvieną surinkėjas, kaip jūs galite rodyti beveik viską - Antikvariniai daiktai, Juvelyriniai dirbiniai, Laikrodžiai, Peiliai, Mineralų, Monetos, Medaliai Karo, Relikvijos - ką rinkti, Tai suteikia sprendimas jums!

- Jie gali būti naudojami namuose, darbe, ar rodyti produktus-jūsų verslas.Daugelis organizacijų ar įmonių, taip pat naudoti kadrus pristato ypatingą įmonė ar karinė apdovanojimai, monetos, medaliai, arba dovanos.

Specifikacija:

- Medžiaga: Plastikas

- Dydis: 9 x 9cm, 7 x 7cm

- Pakuotės turinys:

- 10 x vitrinos

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Naujas
Plastiko Tipas PC
Medžiaga Plastikiniai
Apkrovos Kita
Specifikacija Other
Produktas Kita
Tipas Dėklai & Dėžes
Technics Blizgus
Naudoti Patalynė
Grotelės Kiekis kaip rodyti
Talpa 12L
Formos Aikštė
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Stilius Modernus

Panašūs produktai