"PASIDARYK pats" Diamond Peizažas Lankstymo talpinimo Diamond Amatų Saugojimo Kubeliai Organizatorius Drabužių, Knygų, Žaislų Organizatorius Dėžutę

€7.87

-20%

€9.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr skysčio atvejais moterys.

Tapyba laikymo dėžutė yra puikus derinys drobė " ir "diamond" tapybos ir populiarus "PASIDARYK pats" apdaila, kuris gali būti visiškai sulankstyti butas, siekiant sutaupyti vietos, patogu laikyti ir keliauti kartu.Paketas ateina su specialios formos deimantų kristalų ir "PASIDARYK pats" įrankiai užbaigti amatų.Diamond dažymas atliekamas pagal skaičių, tinkamas ir lengva, kad žmonės visų amžiaus grupių "PASIDARYK pats" dažų.Jūs galite "PASIDARYK pats" diamond tapyba su savo šeima per šventes.

Savybės:

Drobės Medžiaga: Naudojant aukštos kokybės drobė medžiagos ir sutirštės medvilnės audinio pamušalas su vandeniui PE danga.Drobės "PASIDARYK pats" -taškas deimantų nustatyti, paketas ateina su specialios formos deimantų kristalų ir "PASIDARYK pats" įrankiai užbaigti amatų.

Populiarus PASIDARYK pats Apdaila: Aukštos raiškos modelis, spalvotas spausdinimas, gražus tekstūros ir estetinį jausmą.Kiekvienas deimantas yra 16 briaunų, lygi ir švelni, spindinčios ir apakinti, spalvinga ir trimatis, todėl nuotraukos yra labiau realistiškas, lengviau ir gražiau nei kryželiu.

Erdvės taupymo: Sulankstytas Dydis 9.84 * 9.84 * 0.79 colių.Laikant lauke gali būti visiškai sulankstyti butas, siekiant sutaupyti vietos, patogu laikyti ir keliauti kartu.

"PASIDARYK pats" Veiksmai: Paimkite šiek tiek klijų taške rašiklį ir rašikliu stick deimantas ant drobės.Modelio ant drobės yra lipni fone bei apsauginės plėvelės pasilikti nuotraukos lipni, todėl, kad jūs galite klijuoti diamond stabili.

Keli Naudoja: lankstymo saugojimo boxe gali lengvai padėti sutvarkyti visus objektus, pvz., kosmetikos, drabužių, vaikų žaislai ir užkandžiai, knygų, laikraščių ir t.t.

Lengva Visiems: deimantinis dažymas atliekamas pagal skaičių, tinkamas ir lengva, kad žmonės visų amžiaus grupių "PASIDARYK pats" dažų.Jūs galite "PASIDARYK pats" diamond tapyba su savo šeima per šventes.

Jis ne tik gali pagerinti rankas-apie galimybę jums ir jūsų šeimai, bet taip pat padeda sumažinti stresą ir ugdyti kantrybę.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Medžiaga: Drobė

Atidaryti Dydis: 250 * 250 * 250mm / 9.84 * 9.84 * 9.84 colių

Sulenktas dydis: 250 * 250 * 20mm / 9.84 * 9.84 * 0.79 colių

Prekės svoris: 380g / 13.4 uncijų

Pakuotės dydis: 250 * 250 * 20mm / 9.84 * 9.84 * 0.79 colių

Pakuotės svoris: Elemento svoris: 380g / 13.4 uncijų

Pakuočių Sąrašas:

1 * "PASIDARYK pats" Storage Box

1 * Sienelė

1 * Crystal diamond krepšys

1 * Įrankių krepšys

Tipas Dėklai & Dėžes
Medžiaga Kita
Stilius Modernus
Produktas Žaislai Organizatorius
Grotelės Kiekis 1
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai