Gotu Kola Ekstrakto, 20% Asiaticoside Milteliai, Atminties Stiprintuvas

€21.55

-8%

€23.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: l miegmaišį, padidinti spermatozoidų, kolageno milteliai, stebuklas, blizgučiai nagų, mam, ekstrakto milteliai, biotinas, kūno blizgučiai milteliai, sraigė balta.

Apie Centella Asiatica (Gotu Kola)

Centella asiatica, taip pat žinoma kaip gotu kola, yra metinis augalas, gimtoji Indijoje, Australijoje ir Azijoje.Jo lapai yra valgomi kaip daržovė ir tai yra taip pat svarbus žolė tradicinės medicinos sistemos iš tų vietų.Centella asiatica (Gotu Kola) yra tradicinis vaistas, kuris yra dažniausiai naudojamas ir žinomų Ajurveda, bet turi keletą naudojimo Tradicinės kinų naudojimo, taip pat.Tai yra dažniausiai žinoma kaip pažinimo stiprinimas papildyti, kad yra šiek tiek sukeičiamas su Bacopa monnieri (tiek, kad abu sieja tos pačios pavardės), bet turi papildomą naudą širdies ir kraujagyslių sveikatai (ypač, lėtinio venų nepakankamumo), odos regeneravimo rodikliai ir žaizdų gijimas, ir galimą naudą, nerimas ir reumato.

Nauda sveikatai Centella Asiatica (Gotu Kola) Ekstraktas

1 .Centella asiatica yra kartais vadinamas "fontanas jaunimo" dėl savo gydomųjų savybių ir teigiamo poveikio gerovę.

2. Centella asiatica turi tonizuojančiu ir griežtinimo poveikis odai, kai taikoma lokaliai.Kaip rezultatas, ji yra dažnai sutinkamas kaip ingredientas odos firming kremai ir losjonai.

3. Dėl savo gebėjimo stimuliuoti kolageno gamybą, centella asiatica gali pagerinti išvaizdą senėjimo odos įtakos baudą linijas ir raukšles.

4. Centella asiatica papildai gali būti geriama siekiant palengvinti simptomus, stresas, nerimas, hipertenzija.Centella asiatica yra triterpenoido vadinamas asiaticoside, kurie turi švelnų raminamąjį ir anti-nerimas ypatybės.

5. Centella asiatica yra taip pat žinoma, kad skatinti kraujotaką ir stiprinti sienos venas ir kapiliarus, todėl naudinga gydymas, išsiplėtusių venų ir venų nepakankamumas.

6. Didinant tiekimo kraujo kapiliarus, po oda, centella asiatica gali pagerinti sveikatą bei odos būklę paviršiaus sluoksnius.Ji taip pat gali skatinti plaukų ir nagų augimas, duoda didesnį srautą deguonimi prisotinto kraujo į plaukų folikulus ir nagų lovos.

7. Žodžiu papildai centella asiatica gali pagerinti atminties funkcija, didinant kraujo tekėjimą į smegenis.Tai gali padidinti deguonies į smegenis, pagerinti koncentraciją ir proto aštrumas.Tolimuosiuose Rytuose, centella asiatica dažnai girtas po pietų, kaip pick-me-up, arba tonikas, kuris didina psichikos sugebėjimus ir aiškumo minties.

8. Ajurveda, centella asiatica yra naudojamas gydyti raupsų, katarakta, ir kosulys.Tyrimai rodo, kad centella asiatica gali turėti teigiamą poveikį simptomai Parkinsons Liga.Tačiau, reikėtų pažymėti, kad centella asiatica nėra pripažįstamas kaip vaistą U. S. Maisto ir vaistų Administracija (FDA).

Vienetų skaičius Combo
Kiekis 1 Krepšys
Naudoti Įstaiga
Tipas blizgučiai
Komponentas Gotu Kola Ekstrakto Milteliai
NET WT 250g/500g/1000g
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai