Organinis Germanis GE 132, 99.999% Organinis Germanis Milteliai

€16.07

-19%

€20.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kolageno milteliai, stebuklas, vakuuminės kolbos ir termosas vidinis stiklas, germanio metalu, crystal germanio diodų, 12v dc ventiliatorius, sraigė balta, maca šaknis, co2 lazeriu len, milteliai saugojimas.

Organinis germanis milteliai yra viena iš sudedamųjų dalių yra daugelio vaistinių augalų, ženšenio ir kitų vaistinių augalų yra daug organinio germanio, su unikaliu sveikatos funkcija.Nuo 1971 m., Japonų mokslininkas Asakai Kazuhiko absorbciją carboxyethyl germanio sesquioxide (GeCH2COOH 203) (toliau-Ge-132 ir patvirtino, turintis priešvėžinių veikla.

1. Organinis germanis milteliai yra laikoma, kad raštas žmogaus sveikatai.Anti-vėžio naujokas funkcija-valyti kraują, stiprinti žmogaus imuninę sistemą, skatinti normalus apyvartą įvairių ląstelių žmogaus organais, prevencijos ir gydant ligas, drėkina odą, ir anti-senėjimo funkcijų

2. Organinis germanis milteliai turi neigiamas įkrovas, deguonies atomų užfiksuoti vandenilio medžiagų apykaitos produktų, vaidmuo valymo kraujo, todėl jis yra naudingas reabilitacijos pacientams, sergantiems Alzheimerio liga.

3. Organinio germanio milteliai kraujo stimuliacija, skaičiaus padidėjimas, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino, stimuliacija trombocitų gamybos ir pašalinimo iš indo sienelių lipidų areštas, todėl yra tam tikrų gydomųjų poveikį anemija ir aukštas cholesterolio lygis ir diabetas.

4. Organinis germanis milteliai dėl kai kurių vėžio, imuninės sistemos disfunkcija, osteoporozė, pirmalaikio senėjimo, hipertenzija, yra tam tikrų sveikatos priežiūros funkciją.

Kilmės JAV(Kilmės)
Komponentas Organinis Germanis Milteliai
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
NET WT 50g-1000g
Modelio Numeris Kūno Blizgučiai
Naudoti Įstaiga
Tipas blizgučiai
Kiekis 999

Panašūs produktai