Dviračių Ant Padangų Hermetikas, Purkštuvas 60mL Talpos MTB Kalnų Keliais Dviračio Padangų Remonto Hermetikas Švirkštų Priemonė, Dviračių Įranga

€2.30

-20%

€2.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Švirkštas 20ml, ikon, nuolatinė padangų hermetikas, purkštuvas tubeless, 100 ml švirkštas, švirkštų tubeless, tubeless, irc padangų, remonto tubeless, padangų skystu sandarikliu.

Kulka Taškų:

1、Dviratį Ant Sandariklio Švirkštų: Lengva naudoti; su didelės talpos siurbimo vamzdžio (60 ml arba 2 oz) ir sklandžiai stūmoklio, lanksčia žarna be kampas, lieknas matomumas galvą, su 200 mm žarna, kuri gali lengvai gauti per vožtuvas galvos ir patekti į padangų, be užsikimšimo iki vožtuvas.

2、Atnaujinti Dizainas: Tradicinės tubeless hermetikas švirkštų eiti per vožtuvą, kuris sukelia hermetikas, kad gunk iki vožtuvas, o ne leisti orą į padangų; mūsų dizainas leidžia švirkštų eiti visą kelią iki padangų be užsikimšimo iki vožtuvas.Tai ant švirkštų mano galvos skausmas iš tubeless montavimas paprastas ir veiksmingas dizainas.

3、Tinka: švirkštą galima naudoti su dauguma hermetikai, ir vožtuvas pagrindinė priemonė tinka Schrader, Presta, Presta ilgintuvai.Jie yra suprojektuoti, kad ant konversijos, kuri leidžia neįtikėtinai lengvai galite nustatyti granulių jūsų padangų ir padidinti savo jojimo patirtimi.

4、2 Tipų Variantai: atskiras dulkių padangų remontas, skysčio priemonė, arba su vožtuvas core montavimo ir išmontavimo, ir jūs galite pasirinkti pagal savo poreikius.

5、Gera Dovana: Jūs galite pasidalinti savo tubeless padangų hermetikas, purkštuvas ir aliuminio lydinio vožtuvas core valiklis kaip dovanos draugams ar kas jums patinka; praktiškų priedų, suteikti jiems geras lauko patirtimi.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vakuuminiai Padangų Remontas Skysčių Įpurškimo Priemonė, Dviračių Įranga

Medžiaga: plastikas

Savybės: padangų remontas, skysčio yra įpurškiama į oro antgalis, kuris nebus dėmių oro antgalis arba ranka, kuri yra patogi ir praktiška

Dydis: apie 20*5*5cm/7.87*1.97*1.97 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x Padangų Remontas, Skysčio purkštukas (benzinas)

Tipas Daugiafunkciniai Įrankiai
Raktinis žodis 4 JAV antgalis/prancūzų antgalis
Produkto Pavadinimas Padangų hermetikas, įpurškimo įrankis
Kilmės KN(Kilmės)
Įrašykite žodį 5 Alyvos Sandariklis Pildymo Įrankis
Ant Padangos
Raktinis Žodis 2 Dviračių Priedai
Pagrindiniai Žodžio 3 dviračių įrankiai
Raktinis Žodis 1 Dviratis

Panašūs produktai