Vožtuvas Core Valiklis Įrankių Rinkinys Dviračių ir Automobilių Vožtuvas Core Remonto Įrankis Nuoma, Dviračių Padangų Paraiška

€3.47

-41%

€5.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: auto įrankis, remonto tubeless, tubeless kit, padangų remontas, komplektas remonto, dviračių padangų įrankis, mtb įrankis, automobilių remontas įrankis, dviračių mtb įrankis, vežimo kamščiatraukis.

Novatoriškas, mažas, daugiafunkcinis, patogus įrankis, skirtas įdiegti ir pašalinti Schrader ir Presta vožtuvų šerdys, taip pat Presta valve ilgintuvai su 5mm veržliarakčio butai.CNC apdirbta, anoduoto apdaila, plonas, lengvas ir lengvai atlikti.Turi būti priemonė jūsų balno krepšį!

Lengvai priveržkite arba pašalinti vožtuvų šerdys, ant dviračių, automobilių, lagaminai, ir kitas, oro pripildytas padangas.Taip pat gali būti naudojamas Presta valve ilgintuvai su 5mm veržliarakčio butai.Telpa tarp stipinai greitai ir lengvai core šalinimas.

Žalvario pakeitimo Presta valve core ir Schrader vožtuvas core rinkinys - Aukštos kokybės variu, nikeliu, vožtuvų šerdys.Naudojamas pakeisti nuotėkio senojo vožtuvo kad Padangų atgimimas.Stop oro nutekėjimas iš senų vožtuvai.Universalus suderinama.Geras hermetiškumą.Daugiau patvarus, saugus ir patikimas.

Universalus Presta vožtuvų šerdys, suderinama su kelių ir MTB ant vožtuvo stiebo.Su jais, galite lengvai ir laisvai keisti savo pagrindinę bet kada, bet kur, nereikia atlikti didelių gabaritų įrankius arba rasti remonto dirbtuves.

Spalva:Juoda+pilka+gold

Medžiaga:metalas

Pakuotės Turinys:

1 x Vožtuvas core įrankis

6 x Schrader vožtuvas core

6 x Presta valve core

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Spalva Sidabro, aukso, mėlyna
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai