Zombie Su Saulės Led Žibintų Dervos Zombie Sodo Statula Siaubo Filmas Sodo Nykštukai Statula Lauko Sodas, Terasa, Kieme Veja

€6.34

-52%

€13.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kuprinė zombie sodas, sodo pelėsių, jbl plastiko, zombie modelis pav., minecraft zombie statula, sodo pelėsių, jbl flip 3 micro usb, lauko priemonė, pelėsių dangos, zombie sodo statula.

Įtrauka:

【Zombie Apocalypse】 : Šis kūnas alkanas undead zombie sodo pabaisa nagus, savo kelią, savo Halloween naktį kapinėse, kapo vejos ar gali būti dekoratyvūs Ištisus Metus derliaus gotikos tematikos haunted house, vonios, miegamojo ar virtuvės stalo.

【Zombie Laikydami Žibintą】: Šis punktas vaizduoja Undead Zombie kylančios iš jo kapinės, turintis Žibintą.Šio elemento detalė yra kvapą gniaužiantį ir, be abejo, centras gabalas jūsų patalpose arba padengti kiemo erdvę.Šis produktas naudojamas mygtukas baterijų ir galite įjungti šviesas naktį.

【Creepy】: Mūsų undead sodo statula kilęs iš garsaus Montclaire Maurų - plotas pažymėti, daug pranešė, zombie pastebėti ir tai, kad realiai raižyti.

【Klaidžioja】: Mūsų kūnas alkanas zombių bus letena savo kelią, savo sodo sklypo ar šeimos kambarys kampe išgąsdinimą praeivių!Fotografuoti tikrai klaidžioja atsiradimo.

【Rodo,】: Klientai yra skatinami atnešti daiktus per sunkių oro sąlygų ar purkšti elementus periodiškai aiški kailis apsaugos pratęsti gyvenimą apdaila.

Aprašymas:

Medžiaga: Guma/Plastikas

Dydis: apie 19*9.5*15cm

Komplektą sudaro:

1 * Zombie Gnome Sodo Skulptūros

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Temos Žmonės
Modelio Numeris 2825645
Kilmės KN(Kilmės)
Populiariausi paieškos žodžiai 3 jardineria decoracion
Populiariausi paieškos žodžiai 2 jardin sodo puošmena
Parama Didmeninė
Populiariausi paieškos žodžiai 1 sodo puošmena lauko
Populiariausi paieškos žodžiai 4 tuin decoratie kieme sodo dekoro
Medžiaga Derva

Panašūs produktai