3D Derva, Drovus Bigfoot ' Ye-ti Medžio Statula Įnoringas Animacinių filmų Orangutan Skulptūra Tree Hugger Sodo Kieme Meno Medžio Apdaila

€10.46

-50%

€20.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prijuostėlė žvakių laikiklis, unpainted dervos sodo nykštukai, mini augalų puodą, "pasidaryk pats" hoverboard, 3d sienos lipdukas, dekoro sodas, skulptūrų sodas, sodo gnome, elf tree hugger, dekoro sodas.

3D Derva, Drovus Bigfoot ' Ye-ti Medžio Statula Įnoringas Animacinių filmų Orangutan Skulptūra Tree Hugger Sodo Kieme Meno Medžio Apdaila

Savybės: Perfect dydis: 20* 20* 10cm.Pakankamai didelis, kad pritraukti dėmesį, bet pakankamai mažas, kad tilptų į lentynoje.Puikus dydžio daugelyje vietų.

Pridėti gyventi ir spryt į savo sodą: Jis gali išsiskirti, bet veja ar sode.Įdomus stilius ir animacinių filmų išvaizdą, kad bet kurios vietos atrodo gyva.Kiekvieną statula yra rankomis dažyti, su savo pirminę išvaizdą.

Išskirtinį medžiaga: Pagaminti iš nekilnojamojo skaldą surištos su aukštos kokybės prekės pavadinimas derva.Kiekvienas gabalas yra individualiai, rankomis dažyti mūsų meistrai.

Ideali dovana: Tai puiki dovana draugams, mama, tėtis, dukros, ir seneliai.Labai housewarming dovana.

Specifikacija:

Pavadinimas: Bigfoot, Kad Drovumas Medžio Statula

Medžiaga: derva

Dydis: apie 20*20*10cm/7.87*7.87*3.94 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Bigfoot, Kad Drovumas Medžio Statula

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Temos Gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva
Modelio Numeris Medžio Statula 3D Derva Medžio Ornamentu

Panašūs produktai