Saulės energija Varomas LED Lauko Vandeniui String Šviesos Lauko, Sodo Kieme Lempos Šviesos Eilutę A1

€8.44

-52%

€17.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bananų lempos, užuolaidų styginių šviesos lauko vandeniui, band kiss, led tunelis, saulės energijos naktį žibintai, saulės dokas žibintai lauko vandeniui, lempos tunelis, alcatel touch šviesos, bananų led, įkrovimo touch šviesos.

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Saulės energija Varomas LED Lauko Vandeniui String Šviesos Lauko, Sodo Kieme Lempos Šviesos Eilutę A1

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Ekonomiškas Energijos Taupymo: Saulės energija varomas.LED eilutės žibintai gali papuošti jūsų kiemą, bet ir sutaupyti pinigų jūsų elektros sąskaitą, tuo pačiu metu.LED lemputes, turi ilgesnę gyvenimo trukmę.

2. Saugus ir Patikimas: Kietos vielos core inside išvengti LED eilutę apšvietimą iš vis perkaisti po ilgo laiko naudojimo.Ne nerimauti apie saugų klausimus.

3. Atsparus vandeniui ir Lengvai Įrengimas: IP65 vandeniui našumą užtikrina string apšvietimas gali atlaikyti lyja ir drėgnas klimatas.Skirtingai nei plug-in tipo, galite įdiegti saulės šviesos, bet kampe sode jums patinka.Nereikia jokių įrankių.Nukreipkite saulės skydelis prie tiesioginių saulės spindulių ir įsitikinkite, saulės skydelis veidus tiesiai į saulę.

4. Automatinio įjungimo/Išjungimo ir Atminties Funkcija: Su įmontuotą šviesos jutiklį, styginių žibintai, automatiškai bus įjungti ne tamsios ir ne per dieną.Atminties lustas bus prisimena paskutinį režimo nustatymo, todėl jums nereikia iš naujo nustatyti režimą, kiekvieną dieną.

5. Plačiai Naudojamas: LED lauko string žibintai yra labai lengva įdiegti su kabeliui ar taurės kablys, taisyti ar vieta, kur, kaip jums reikia.Šiltai balta pasaulyje žibintai tinka vidaus, Lauko, denio, sodas, palapinės, skėtis, pergola, pavėsinė, GRILIS, rinkos, vestuvių ir vakarėlių ir kt.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Saulės Šviesos Eilutę

Dydis:

5 metrų 20LEDs

7 metrų 50LEDs

12 metrų 100LEDs

22 metrų 200LEDs

Šviesos spalva: šiltai balta, daugiaspalvis

Medžiaga: Vario viela

Režimas:

5 metrų:įjungta, išjungta

7m/12m/22m: įjungta, išjungta, 8 mirksėjimo režimais

Kartų: sodas, kiemas, balkonas, lauko ir kitų lauko vietų

Komplektą Sudaro:

1 x Saulės Šviesos Eilutę

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Elektros Energijos Gamybos Touch
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo BMK
Įtampa 12V
Galia Other
Prekės Pavadinimas BUČINYS-NAKTIS
Maitinimo Šaltinis AC
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Baterijų Reikia No
Šviesos Šaltinis Kita
Tipas Atmosfera
Naudojimas ATOSTOGŲ
Modelio Numeris Šviesos Ir Apšvietimas
Yra Baterijomis No
Formos Round
Yra Protingas Prietaisas No
Baterijos Tipas Kita
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Panašūs produktai