Šiaurės Spiralinės Bangos Formos Kreivė Dizaino Patalpų Stalo Lempa Namų Miegamajame Viešbutis Naktiniai Dekoruoti Akrilo Metalinės Sienos LED Apšvietimas

€10.65

-32%

€15.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: priedai veltiniams, vilna lempa, rosegold stalo lempa, lempos mergaitės berniukai kambarys, lempos sienos, nuotraukos sieniniai šviestuvai, šviesus namo apšvietimas, lempos paštu, organinio stiklo lentelė, lentelėje dizaineris lempos, led lg.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

18W Modernios LED Stalo Lempa Energijos Taupymo Spiralės Akrilo Naktiniai Dekoratyvinės Lempos Naktį Šviesos Svarstymą Stalas Šviesos Apšvietimo Apdaila ES Plug

Ypatybė:

Puikus derinys su minimalistinio stiliaus; modernus akrilo geležinės sienos lempos yra puikus pareikšti modernus minimalistinio stiliaus, bet kurioje srityje.

Energijos taupymo LED lustas, ilgas tarnavimo laikas, geras šviesos stabilumas, aukštas šviesos greitis, mažas energijos suvartojimas, ne tik sienos lempa, daugiau kaip meno kūrinį.

Paprastas ir modernus stilius, ne tik apšvietimo, bet ir puošti savo namų, lengva įdiegti. (Pristatymo pakuotėje yra būtina, varžtai jums įdiegti lipdukus sau.)

Šis kaimiškas ir elegantiškos sienos lempos idealiai tinka koridoriuose, gyvenamieji kambariai, miegamieji, virtuvės salų ir dar daugiau.

Specifikacija:

Įtampa: 86-260V (pasaulinės įtampos)

Medžiaga: aliuminio + geležis + silikono

Galia: 18 W

Gaminio spalva: Balta

Šviesos spalva: Balta Šviesa, Šilta Šviesa

Linijos ilgis: 1.5 m / 4.9 ft

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X LED Stalo Lempa

Naudojimas Skubios pagalbos
Įtampa 90-260V
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Formos Kita
Prekės Pavadinimas alloet
Modelio Numeris /
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis DC
Yra Baterijų Reikia No
Sertifikavimo CE, Nėra
Tipas lempa
Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Yra Baterijomis No
Galia 16-20W

Panašūs produktai