38/60/80ml Nešiojamų Silikono Kelionės Buteliai Spalvinga Tuščias Aišku, Vamzdžių Kosmetikos Kremas, Losjonas Konteineriai Daugkartiniai Buteliai

€1.24

-20%

€1.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelionės krepšys, silicio išspausti buteliai, vamzdis, kūno kremas konteineriai, kosmetikos bakas tuščias, garso buferis, dekoro bottels, aišku, grietinėlės, butelis losjonas siurblys, kosmetikos konteineris tuščias, skaidri.

aQ&A:

(1) Klausimas: ar tai saugu?

Atsakymas: Yra, maisto kokybės silikono medžiagos, saugos klausimus

(2) Klausimas: tai Bus ir nutekėjo į krepšį?

Atsakymas: Šis butelis yra nepralaidi vandeniui dizainas, nesijaudinkite

(3) Klausimas: tai Gali būti pripildytas alkoholio?

Atsakymas: Tai yra geriau ne būti, pavyzdžiui, tai

Pardavimo Taškų:

1. Su šiuo minkštas mielas animacinių filmų silikono kelionės buteliai bus išlaikyti TSA nuo bugging jums, kai keliaujate.

2.Vamzdžių rinkinys, pagamintas iš tvirtos ir minkštos silikono, tai maisto kokybės silikono ir patvirtintas FDA, saugus ir Ekologiškas, BPA free

3. galite nustatyti, kad etiketėje prie jūsų poreikius, siekiant padėti jums nustatyti turinį.Skirtingų spalvų, taip pat gali padėti nustatyti butelis

4.Nuotėkio Įrodymas kelionės vamzdis konteineriai - Su unikaliu dizainu tris nepralaidžiose bžūp sienos ir ne-drip vožtuvas ne nerimauti dėl nutekėjusio ir praliejimas.

5. Puikiai tinka namų, lauko, kelionės, sporto salė, ar kita proga, jūs turite galvoje!

Savybės:

Squeezable & Daugkartiniai.Platus burną, kai jūs atsukite į viršų, tai lengva užpildyti/tuščia; išardomi ir lengvai saugomi, kai jo nenaudojate; lengva valyti.Puikiai tinka storesnis ir plonas skysčius, pvz., šampūnas, losjonas, kondicionierius, saulės, kūno prausiklis.Prašome pažymėti, kad kelionės buteliai netinka Plaukų Serumai, Aliejus, Alkoholis, Salicilo Rūgštis, Vandenilio Peroksidas, Kalio, ėsdinimo arba Degūs produktai.Puikiai tinka verslo ar asmeninės kelionės, kempingas, žygiai, iškylos, pramogos lauke, sporto salė ir t.t., veikti ir mėgautis šį nuostabų pinigų vertę!MAISTO KLASĖS SAUGA: Mūsų FDA Sertifikuotos silikono kelionės konteineriai kosmetika yra 100% BPA Nemokama.

Specifikacija:

Tipas: sub-butelis

Medžiaga: Silikonas

Talpa: 38ml, 60ml, 80ml

Komplektą sudaro:

1*sub-butelis

Pastaba:

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Prekės Pavadinimas Vitorhytech
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Travel Bottles Set, 80ml, 60ml

Panašūs produktai