10-50pcs 5ml Tuščias Lūpų Blizgesys Vamzdis Aišku, Lūpų Balzamas Butelis Daugkartiniai Blakstienų Augimo Skystos Kosmetikos Konteineriai Lūpų Bakas

€9.09

-31%

€13.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų lūpų balzamas, tuščias lūpų vamzdis, lūpų blizgesys, lūpų glosss vamzdžiai, labial lūpų dažai, lūpų kaukė rožinė, kosmetikos bakas tuščias, skirtingų stiklo taros, blizgesys, lūpų dažai matt.

5ml Tuščias Lūpų Blizgesys Vamzdis Aišku, Lūpų Balzamas Butelis Daugkartiniai Blakstienų Augimo Skystos Kosmetikos Konteineriai Lūpų Bakas

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Talpa: 5 ml

Spalva: Skaidrus

【DAUGIAU SAUGUS】:Plastikiniai tušas vamzdis yra saugiau naudoti, nes jis yra BPA free, nėra nuotėkio,patogus nešiotis,kompaktiškas ir lengvas,lengvai tilptų į savo makiažas maišelį.

【LENGVA NAUDOTI】:Naudoti šiuos butelius laikyti savo ricinos aliejus ir mėgautis lengvas prašymą įtraukti lazdelė; lūpos ant butelio leidžia nuvalykite alyvos pertekliaus, su lengvumu.

【PUIKUS DIZAINAS】:mažas kvepalai piltuvą ir perdavimo pipetės gali padėti jums lengvai judėti ricinos aliejaus į mėgintuvėlį, guminiai kištukai padėti išvengti nesandarus, nuolat orą ir išsaugoti naudingų junginių naftos.

【MULTI PURPOSE】: blakstienų šepetėliu butelis gali būti taikomi blakstienų ir antakių serumas, tinka keliauti ir verslo kelionės; Geras pasirinkimas pradedantiesiems praktika, kasdienio naudojimo ar makiažas menininko makeover.

【LENGVA VALYTI】: Daugkartiniai Kosmetikos Konteinerių,Lengva valyti.

【Patarimai】: Talpa: gurkšnis, užpildymas 5ml, ir faktiniai pripildymo talpa yra apie 4ml (nes tūrio kolonėlės su artimaisiais teptuku).Nepilkite per daug, kitaip vidinis slėgis padidės ir kamščiu bus perkrautas, ačiū

Nuotraukos:

Modelio Numeris 5ml
Prekės Pavadinimas SZCJMYKJ
Vienetų skaičius Combo
dydis 5ml
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Naudoti 5ml Lūpų Balzamas Vamzdis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai