Medžio Masyvo Irklas Hairbrush Su Medienos Šeriai Masažuoti Galvos Odą, Plaukų Kirpimo Ir Masažo Aikštėje Šukos Plaukų Šukos

€2.52

-30%

€3.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai paddle brush, irklus šepetys, partijos medinės šukos, platus medinės šukos, šepetys medinis, irklas teptuku vyras, šernų šerių šukomis, šernas plaukų, moteris medinės šukos, violetinė paddle brush.

Savybės:

1. Patvarus šukos: Šios šukos yra patvarus ir ideali priemonė, skirta kasdieniam naudojimui.Jis gali patenkinti visus stilius, poreikius ir tinka visiems plaukų tipams.

2. Plaukų priežiūra: ir suteikti jums reikalingą kontrolės puikus plaukų priežiūros.Dantys yra subtilus, ir plaukų, galima formuoti ir modifikuoti tiksliai.

3. Lengva nešti: Šios šukos yra puikus dydžio ir gali būti įdėti į kišenę.Patogi rankena ir netvarkingi dantys su plataus žingsnio.

4. Jokios žalos plaukams: Lygus apvalus dantų nepakenks galvos, kai šukavimas, padeda sumažinti plaukų kritimo ir apsaugoti savo plaukų.

5. Išlaikyti plaukų: moterims su banguoti, garbanotas plaukų, ji gali atsispirti drėgmės ir padaryti sklandžiai ir blizga.

Aprašymas:

Šios šukos yra lengva nešioti, tinka visiems plaukų tipams, ir gali būti naudojamas formuoti ir keisti plaukų tiksliai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Mediena

Forma: kvadratas

Dydis: 24.7* 8,5 cm

Svoris: 110g

Pakuotė:

1* šukos

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

dydis 24.7* 8.5cm
Modelio Numeris Masažas Aikštėje Šukos Plaukų Šukos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas PRITECH

Panašūs produktai