1 Vnt Angelas Sparnų Medžiaga Plaukų Šepetys su Rankena Magic Anti-static Šukos Dušas Masažas Šukos Sklandžiai Salonas Kirpyklų Reikmenys

€1.74

-35%

€2.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: angel lazdelė, angelas pakabukas, crown kvarcas, mados magija šukos, plastikinės šukos, nuotaka kirpyklų reikmenys, klasikinis magija šukos, magija granulių šukos, šukos plaukams, kirpyklų reikmenys plecak.

Aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų su kūrybos forma dizainas, kuris daro jį unikaliu ir šviesą, o naudojant.Idealiai tinka kasdien salonas ir lauko darbams.Sklandžiai uždaryti šukų dantys konfigūracija apsaugo jūsų plaukus nuo tangling ir pasiūlyti patogią masažo patirtis jūsų galvos oda, kurios gali padėti skatinti kraujo apyvartą.Savybės Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, odos draugiškas ir naudinga jūsų plaukai ir galvos oda.Sklandžiai uždaryti šukų dantys konfigūracija apsaugo jūsų plaukus nuo tangling.Pasiūlyti patogią masažas patirtį naudojant.Padėti skatinti kraujotaką ir sumažinti galvos skausmas.Unikalūs drožyba modelis, stilingas šukos tinka tiek vidaus namų ir lauko kelionių naudoti.Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje.Medžiaga: ABS Pakavimo:dėžutę Pakuotės dydis: 19*8*4.5 cm Dydis: Apie 16.5*7.5*4cm Pakavimo sąrašas 1 x plaukų šukos Pastaba: 1. Tikrasis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.Sukelia daug veiksnių, pvz., ekrano šviesumą ir šviesos ryškumą. 2. Prašome leisti 0-1cm vertus matavimo paklaida.

plaukų šukos

plaukų aksesuarai

kirpykla

šukos

kirpykla priedai

plaukų šepetys

kirpyklų produktus

plaukams

hairbrush

kirpyklų reikmenys

galvos massager

moters plaukų šepetys

inkarinius teezer

Anti-static šukos

Tiesūs plaukai šukos

Garbanotas plaukų formavimo šukos

Modelio Numeris Plaukų šukos
type10 kirpyklų reikmenys
type15 Tiesūs plaukai šukos
keyword2 plaukų šepetys
type11 Galvos Massager
type6 plaukų šepetys
Kilmės KN(Kilmės)
type16 Garbanotas plaukų formavimo šukos
Elemento Tipas Šukos
type5 kirpykla priedai
Medžiaga Plastikiniai
type12 moters plaukų šepetys
Type4 Šukos
keyword1 Šukos
type13 inkarinius teezer
type8 Plaukams
keyword3 Masažas šukos
type7 Kirpyklų Produktus
type1 Plaukų šukos
Type3 Kirpykla
Type9 hairbrush
type14 Anti-static šukos
Type2 Plaukų Aksesuarai
dydis About 95mm*80mm*73mm
Keyword4 Sveikatos Priežiūra

Panašūs produktai