Easter Bunny Durų Vainikai Kabo Pakabukas Namų Puošybai Šalių Rekvizitai Dovana Švenčių Dirbtinis Velykų Girliandą Šalies Apdaila

€13.83

-20%

€17.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: urmu velykų zuikiai, alavo saulės sienos kabo, katytė kepimo maišelis, durų projekto kamštis, juosmens kabo mergina, mažas velykų zuikiai, įdaryti velykų zuikiai, bifold durys, bunny easter bunny, Vainikas.

Ypatybė:

【Rankų darbo Velykų Vainikas】 Šį Easter bunny vainikas yra specialiai sukurta namų puošybai.Nekilnojamojo pliušinis bunny ir spalvinga akių vainikas dizainas suteiks jums daug atostogų skonių ir jausmas gyvybingumą ištisus metus.

【Easter Bunny Girliandą】Šis prisikėlimas durų ir langų sienos kabo dekoro formos triušis, kuris labai tinka Velykų apdailos ir sukuria šiltą atostogų atmosferą jums.

【Paruoštas Naudoti】Minkšta lanksti viela yra fiksuotas viduje katytė užpakalis ir ausis.Todėl, jūs galite laisvai pridėti juos prie Velykų vainikas ir suteikti jiems formą, jūs norite.Ši žavinga vainikas bus wow savo svečias ši Velykų Sezoną.

【Tinkamo Dydžio】Katytė užpakalis about45x40cm.Easter bunny vainikas dekoro yra paprastas būdas papuošti savo namų ar verslo Velykų.Tiek suaugusieji, ir vaikai bus meilė šią Velykų šalies atsargas.【Proga】Ji gali būti pakabinti ant jūsų durų sveiki atvykę svečiai, arba pakabinti ant sofos, židinys, sienos ar lango, papuošti savo namus.Laukiame jūsų svečių, draugų ir šeimos su šios rūšies vienas Easter Bunny Užpakalis Vainikas.

Aprašymas:

Elemento tipas: Vainikas

100% brand new ir aukštos kokybės.

Dydis:45x40cm

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimo instrukcijos: Pakabinti arba įdėti (be kabliuko)

Medžiaga: PVC+audinys

Komplektą sudaro:

1 x vainikas

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Velykų
Proga Velykų, Baigimo
Medžiaga Kita

Panašūs produktai