"Fiesta" Gnome Pora Cinco de Mayo Tomte Meksikos Taco antradienis Elf Nykštukas

€2.23

-50%

€4.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: meilė išmatose, fiesta šventė apdaila, meksika, maquillajes, meksikos dekoro, "ford", ford everest galinio žibinto, meksikos šaliai dekoro, sodo gnome, mayo swimsuit.

"Fiesta" Gnome Pora Cinco de Mayo Tomte Meksikos Taco antradienis Elf Nykštukas

【Mielas Cinco de Mayo Papuošalai】folkloro, gnome atneša laimę į šeimas, ir yra laikomas sėkmės.Pridėti atostogų žavesio jūsų Meksikos Fiesta/Cinco de Mayo/Taco antradienį namuose papuošalai su šio cute švedijos tomte gnome.

【Rankų darbo & aukščiausios kokybės Medžiagos】Mūsų Fiesta Gnome Pora yra pagamintas iš minkštos veltinis, medvilnės audinio, medinę nosį, ląstelienos ruda barzda, ir serape poncho su sombrero kelia.Mergina vienas turi nerijos vietoj barzdos.Sunkesni apačioje (alsuoja kai smėlis) jam leidžiama stovėti vienas.Nykštukai yra rankų darbo, todėl skiriasi du turės, kai kurie skirtumai dydis ir svoris.

【Pefect Dydis】Kiekvieną rinkinį sudaro Cinco de Mayo Nykštukai.Kiekvieną gnome yra 5.11 cm pločio ir 7.87 cm aukščio nuo skrybėlių iki dugno.Energingas sombrero ir serape poncho dizaino pridėti švenčių be savo namų.

【Geras Pasirinkimas Dovanos】gnome yra laikomas sėkmės ir tai yra taip pat puikus namų puošybai.Tai puiki dovana atneša laimę su šeima ir draugais.Mūsų Meksikos Taco antradienis Gnome galima papuošti namus ir kambaryje, kaip ir stalas, staliukas, sofa-lova, spinta, lentynos, valgomojo stalo ar lovos.Jų graži išvaizda, yra labai populiarus su vaikais, ir tai yra taip pat geras pasirinkimas, vaikų dovanos.

Specifikacija:

Medžiaga: Medvilnė + Audinys

Dydis: apytiksl.20x13x9cm/7.87x5.11x3.54in

Lytis: Žmona,Vyras

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Fiesta " Gnome Pliušinis (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Medžiaga Medvilnė + Audinys
Proga Eid al-Fitr, šalis
Modelio Numeris Q39B5AC902747-B
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai