Beautilux Blizgučiai Nagų Gelis Lenkijos Apakinti Putojantis Mirksi Bling Holografinis Undinė Blizgančiais Pusiau Nuolatinis Nagų Dailės Lakas

€2.45

-50%

€4.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, nagu lenkijos, gelis lenkijos, dh nagai, dakimakura nagatoro, moyros nagų dailė, Gelis nagų, gelis nagų lakas, dekoro undinė, nagų dažų rašiklis.

BLIZGUČIAI GELIS

APAKINTI | PUTOJANTIS | MIRKSINTIS | BLING

1. Visą Kolekciją Blizgučiai Spalvų

Yra 42 spalvos gliter gelio spalvas, apima 4 skirtingų blizgučiai blizgučiai poveikis

2. EKSTREMALIŲ BLIZGUS BLIZGUS

Pagaminti iš ypatingos atspindintis blizgučiai, 4 skirtingą poveikį, tinka visiems sezonams

2. Visiška Formulė

Specialių sukurta formulė su didelio klampumo ir klijų, kad geliu padengti nagai geriau.

3. Pasirinktos Medžiagos

Pasirinktas aukštos kokybės žaliavų, daro gelis ne skaldos, ilgalaikis, per 4 savaites

SĄLYGŲ IR PASLAUGOS 1.Mokesčių ir Muitų: Visi mūsų produktai kainas nėra jokių Mokesčių ir Muitų.Sklypo jūs gausite, gali tekti mokėti importo mokesčių arba pateikti importo dokumentai, kaip kitoje šalyje, turi skirtingas taisykles, mes negalime suprasti taisykles, visų šalių.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės, jei jūsų sklypas yra grąžintas/ nebuvo pristatytas, nes atsisakė mokėti mokesčius, todėl prieš perkant, prašome patikrinti savo šalies taisykles ir galvoti.

2.Nemokamai grąžinti paslaugas: klientams iš U. S. A, KANADA, AUSTRALIJA, JUNGTINĖ KARALYSTĖ, PRANCŪZIJA, ISPANIJA, VOKIETIJA, RUSIJA, BRAZILIJA, IZRAELIS, pietų KORĖJA, SAUDO AURABIA, U. A. E, LENKIJA, NYDERLANDAI, ITALIJA, siūlome nemokamai grąžinimo paslaugą.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome NE tiesiog mesti juos šalin ir, prašome kreiptis nemokamai grąžinti procesas:.Atidaryti ginčų Pasirinkti grąžinimas prekių Pasirinkti vietos nemokamai, mainais į kitas šalis, kaip pirmiau minėta, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų su produktų gavote, ačiū.

3. Laivybos ir Pristatymo: Paprastai, mes išsiųsti jūsų sklype per 3 darbo dienas.Už užsakymai siunčiami iš Kinijos, dėl poveikio epidemijos ir logistikos timelins, šiuo metu sklype gali tekti daug ilgiau laiko atvykti, už užsakymai siunčiami iš Kinijos, prašome kreiptis į žemiau terminus lentelės, prašome mokėti daugiau kantrybės laukti savo sklypo atvykti.Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes čia visą laiką.

Rusija: Už tvarką žemiau $8, 45~120 dienų | užsakyti Daugiau nei $8, 30~90 dienų.

Europos Sąjunga: Už tvarką žemiau $8, 30~120 dienų | užsakyti Daugiau nei $8, 30~90 dienų.

Ukraina: užsakymo žemiau $5, 45~120 dienų | užsakyti Daugiau nei $5, 20~40 dienų Meest Express

Kitos šalys: užsakymo žemiau $15, 45~120 dienų | užsakyti daugiau nei $5, 25~90 dienų

Dėl užsakymų daugiau nei $250, mes galime atsiųsti iki express " paslauga (FEDEX), jums gali tekti mokėti užsakymą mokesčių, mes susisieksime su jumis prieš siųsdama prekes, jei jūs nesutinkate su mokesčio, mes atskirą jūsų užsakymą į keletą sklypų.

Atkreipkite dėmesį: Europos Sąjungos šalių, Beautilux buvo saugomas produktų gelio lenkijos rinkinių sandėlių Prancūzijoje ir Ispanijoje, įskaitant ir dauguma mūsų gelio lenkijos spalvos, jei tai yra įmanoma, prašome užsisakyti iš Prancūzijos arba Ispanijos sandėlyje, atvykimo laiką, reikia tik 3~7 dienas.

4. Atsiliepimų & ginčas: Mes labai vertiname, kad, jei jūs galite palikti mums 5 žvaigždučių komentarus, jei jūs patenkinti mūsų produktais.Jei yra bet kokia unsatisfaction, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ir palikti neigiamus komentarus, mes visada turime sprendimas geriau nei šis.

5. Kontaktai: Jei turite klausimų, galite susisiekti su mumis elektroniniu Jntprojektai.lt pranešimą arba rašykite mums: [email protected]

Tomas 10ml, 10g
Poveikis Holografinis/Atspindys/Chameleon
Sudėtis uv išgydomas derva, Kosmetikos Blizgančiais
Komponentas Derva
Prekės Pavadinimas beautilux
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
2 produkto Putojantis Gelis
Garantija 12 mėnesių
Tipas gelis lenkijos
Produktas 1 Apakinti Gelis
Produkto 3 Mirksi Gelis
Modelio Numeris Blizgučių Spalvos
Spalvos 42 Spalvos
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Nagų Gelis
Kiekis 1pc
Sertifikatas KAULŲ ir raumenų sistemos, SGS, CPNP
Produkto Tipas Beautilux Blizgučiai Gelio Lenkijos
Produkto 4 bling gelis
Funkcija Nagų Dailės Desgin
NET WT 10ml

Panašūs produktai